Peppi

Lisätty sivulle: 2012-11-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Peppi
7.12.2012 Peppi sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.12.2012 Peppi on sopeutunut hyvin uuteen kotiin ja oppinut sisäsiistiksi erittäin nopeasti. Ikeniä kutittaa koska hampaat vaihtuvat tiuhaan tahtiin, mutta naudan ydinluu auttaa järsimisvimmaan.

***

Steriloitu narttupentu, noin 6kk

26.11.2012 Pepistä ei oteta enää lisää kyselyitä.

15.11.2012 Pepin tarina on erikoinen. Peppi löydettiin Valgan keskustasta ja tuotiin tarhalle. Tarhan väki sai parin päivän kuluttua postitse nimettömän kirjeen. Kirjeessä Pepin kerrottiin asuneen perheen kanssa sisäkoirana. Kirjeen mukaan perhe oli madottanut Pepin, mutta heillä ei ole ollut varaa rokottaa tyttöä. Kirjeessä kerrottiin myös, ettei heillä ole varaa pitää Peppiä, eikä näin ollen neitoa olla tulossa hakemaan tarhalta takaisin kotiin. Pepille toivottiin hyvää loppuelämää ja rakastavaa uutta perhettä. Pepin arviotu ikäkin kerrottiin, ja koiran nimi on tosiaan pennusta asti ollut Peppi.

Peppi on luonteeltaan hyvin ystävällinen, ja se on todella ihmisrakas. Peppi on kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin. Se matkustaa suomeen 7.12 kotihoitopaikkaan, mikäli omaa kotia ei ennen tätä löydy. Pepistä kasvaa aikuisena melko suurikokoinen. Mikäli Peppi ehditään steriloimaan ennen suomeen tuloa on kulukorvaus 250e.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.