Pavel

Lisätty sivulle: 2012-07-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pavel
25.8.2012 Pavel sai kodin Salosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.4.2013 Halusin vain laittaa kuulumisia Pave/Pavelin osalta, joka kotiutui minulle 25.8.2012 tänne Saloon. Mahtavan kiltti ja nopeasti oppiva herra hän on. Hieman rähisee toisille koirille ulkoillessa, mutta sellasta se on välillä.

Tykkää lumesta paljon ja juoksee ja syöksyilee hankeen “haukaten” lunta suu ammollaan! :) Keppejä tuhoaa ulkona mieluusti ja sisällä kyytiä saa isommat ja pienemmät karvakamut (lelut). Tuhojaan ei ole kertaakaan tehnyt edes yksin ollessaan. Popsii mielellään äiteltä (minä) pudonneet kurkun ja porkkananpalat, omena se vasta onkin herkkua. Mielenosotuksellisesti menee makuuhuoneeseen (päiväpeiton päälle vain) nukkumaan, kun avaan läppärin.. hehe, tietää kai, ettei huomiota heru hänelle kun emäntä on netissä… syyllistävä katse ja poistuminen :D Odotetaan innolla kesää, jotta päästään terassille riippumattoon makoilemaan auringon lämpöön. Hyvää jatkoa kaikille, Annett & Pavel

***

Kastroitu uros

27.7.2012 Pavel on siirtynyt Talllinan tarhalle. Pavel on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 17.8.2012 lähtien.

7.7.2012 Pavel on pienikokoinen uros Kohtla-Järven tarhalla. Pavel on tuotu tarhalle 2.7.2012. Pavel on erittäin ystävällinen koira, joka ei hauku turhia. Pavel omaa kotikoirataustaa, joten myös sisäsiisteys lienee olevan pojalla kunnossa. Pavel on suhtautunut muihin koiriin ystävällisesti.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.