Paula

Lisätty sivulle: 2012-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Paula
6.12.2012 Paula sai kodin Herralasta.

***

Steriloitu narttukoira, noin 6v.

20.10.2012 Voi jee mikä tyttö, eikä ollenkaan niin suuri kuin luulin, kun kuvia katselin. Paula on ihanan lempeän luonteen omaava tyttö. Remmissä veti hieman mutta sehän on normaalia, kun häkissä joutuu odottamaan, että joku tulisi ja lähtisi lenkille. Aitauksessa oli hienosti ja haki kovasti hellyyttä. Missä olisi tämän tytön oma koti ja lämmin peti?

10.10.2012 Paula on Luna-nartun emo. Molemmat nartut tulevat hyvin toimeen ihmisten kanssa. Ne ovat erittäin kilttejä koiria, jotka haluavat vain pusutella ja olla ihmisen seurassa. Varsinkin Luna -tytär. Nämä koirat tulevat toimeen lasten ja toistensa kanssa.

Kohtla-Järven tarhalla Paula ja Luna olivat samassa häkissä, ja tulivat hyvin toimeen. Eivät taistelleet koskaan ruuasta keskenään. Tulevassa kodissa voisi olla kouluikäisiä lapsia. Pienemmät voisivat jäädä jalkoihin, kun tytöillä on kuitenkin kokoa. Urosten kanssa ovat ok. Ei vieraiden narttujen kanssa samaan kotiin. Eivät ole haukkuneet tarhalla. Vain “piippausta”, jotta saavat huomiota.

22.9.2012 Paula on 6-vuotias sakemanni tyttö Tallinnan tarhalla. Paula on tullut Kohtla-Järven tarhalta uutta kotia etsimään. Uudella omistajalla pitää olla kokemusta palvelukoiraroduista. Paulaa ei anneta ensimmäiseksi koiraksi eikä pienten lasten perheeseen. Paula on mukava ja avoin koira. Se ei ole agressiivinen. Paula on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 7.10.2012 alkaen.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.