Patu

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

13.04.2022  

Energinen Patu palautui kotia etsimään perheessä puhjenneen allergian takia. Patusta otetaan kyselyjä vastaan tällä hetkellä ainoastaan sähköpostitse.

06.12.2021  Patu sai kodin

17.10.2021

Energinen Patu etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Patu haistelee tulijan tarkkaan ja tämän jälkeen saattaaa innoissaan hyppiä vasten, on kuitenkin ystävällinen. Joitakin miehiä kohtaan on hieman varauksellisempi. Patu tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa joten pojalle etsitään kotia ainoana eläimenä. Patun rotuperimässä on sanottu olevan mäyräkoiraa, pitbullia ja saksanseisojaa, vauhdikas poika joka kaipaa peruskoulutusta. Hihnassa hieman vetää, toisten koirien ohitukset lähietäisyydeltä aiheuttavat rähinää, pitemmän matkan päässä kulkevat koirat eivät aiheuta reaktiota. Kuuntelee kuitenkin taluttajaa ja osaa hidastaa vauhtia pyydettäessä. Nameilla hyvin motivoitavissa, ottaa myös itse kontaktia taluttajaan. Yksinoloa harjoitellaan sijaiskodissa sillä Patu saattaa yksin jäädessään haukkua, tuhoja poika ei ole tehnyt, takin taskut on toki aina tyhjennetty nameista hoitajan poissa ollessa. Automatkustus sujuu ongelmitta, mielellään hypähtää auton kyytiin. Patu on tottunut lapsiin mutta energisen luonteensa vuoksi ei sijoiteta pienten lasten perheeseen. Patulle etsitään kotia rivi-tai omakotitalosta ja tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan koiran joka päiväisestä riittävästä liikunnasta, aktivoinnista sekä koulutuksesta. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Patu on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vantaalla jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan. Patulla on korkeutta n.50cm ja painoa 22kg.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.