Pätsu

Lisätty sivulle: 2009-05-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pätsu
2009/kesä Pätsu sai kodin Suomesta

***

Narttupentu, noin 6kk

7.6.2009 Pätsu on löydetty kulkemasta kadulta ja se päätyi yhden Haapsalun koiratarhan työntekijän luokse hoitoon. Pätsu on rauhallisen oloinen iästään huolimatta ja ottaa vieraat vastaan varovaisen iloisesti. Pätsu pitää kovasti toisten koirien seurasta ja hoitaja toivookin, että tulevassa kodissa olisi toinen koira Pätsun kaveriksi.

Pätsusta löytyy toki myös pentumainenkin puoli. Se pääsi luikahtamaan aidan raosta “ulkomaailmaan” ja sen mielestä oli kovin hauskaa kun hoitajan poika joutui sen kiinni juoksemaan ;) Pätsulle haetaan kotia, jossa sen koulutukseen ollaan valmiita panostamaan ja jossa ollaan valmiita näkemään myös hiukan vaivaa sen pitkän turkin kanssa. Pätsu tarvitsee myös tukea ja ohjausta elämässään, niinkuin mikä tahansa nuori koira.

Tuleva omistaja noutaa Pätsun Tallinnasta, omistajan on myös mahdollista lähteä hakemaan tyttöä Haapsalusta yhdessä yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus Pätsusta on 150€ ja se sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Tytön mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.