Patrik

01.02.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Patrikista ei oteta enempää kyselyjä vastaan.

07.06.2021

Nuori vehnäterrieri uros Patrik etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Patrik on energinen paketti joka osaa joitakin peruskäskyjä mutta tarvitsee vielä koulutusta erilaisiin tilanteisiin.  Hihnassa rähjää isommille vastaan tuleville koirille, pienempien koirien luokse haluaisi kovasti tutustumaan. Lenkillä tutkailee innokkaasti hajuja ja huomaa kaikki puput sekä pikku jyrsijät joita haluaisi mielellään jahdata. Sisätiloissa on rauhallinen, omissa oloissaan viihtyvä, ulkona nauttii kaikesta koiramaisesta puuhailusta, kuoppien kaivuusta sekä hajujen tutkimisesta. Automatkustaminen ei ole Patrikille kovinkaan tuttua puuhaa joten hermostuneisuus aiheutti pojalle myös pahoinvointia. Patrik tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa joten pojalle etsitään kotia ainoana lemmikkinä. Ei sijoiteta myöskään lapsiperheeseen. Tarvitsee johdonmukaisen omistajan joka rauhallisella ohjauksella opastaa koiraa eri tilanteissa, asettaa koiralle selvät rajat sillä Patrik voi helposti yrittää ottaa ohjia omiin tassuihinsa. Patrikille etsitään kotia rivi-tai omakotitalosta ja tulevalla kodilla olisi hyvä olla kokemusta kyseisestä rodusta tai vastaavista terrieriroduista. Ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi. Patrik on entisen omistajan toimesta tuotu yksityisesti venäjältä ja pojalta löytyy lemmikkipassi. Patrik on sisäsiisti ja sijaiskodissa Helsingissä jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.