Papana (nyk. Pimu)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Papana (nyk. Pimu)
13.6.2006 Papana muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

21.9.2010 Meille kuuluu todella hyvää. Pimu voi tosi hyvin ja on aivan ihana koira, kiltti, tottelevainen,hellyyden kipeä, yleensä kaikki vieraat ihastuvatkin pimun lempeään luonteeseen. Me saimmekin kauttanne tosi ihanan koiran, joten kiitos teille vielä kerran.

27.6.2006 Heippa Papanan/Pimun kanssa on mennyt todella upeasti, on päästy jo sängynalus nukkumisestakin ja oma peti on löytänyt nukkujan, tosin myös meidänkin sängyn. On joka iltainen keskustelu Pimun kanssa saako tulla sänkyyn vai ei. Pimusta ja Noorasta on tullut tosi hyvät kaverit, kumpikin vuorollaan etsii toisiaan jos on hetkikään että eivät ole toistensa näkyvillä. Pimu on oppinut jo leikkimäänkin palloilla ja keppiä hakee Nooran kanssa kilpaa. Pimusta on tullut hyvin reipas ja iloinen tyttö oikea koko perheen ilopilleri. Hyvää kesän jatkoa kaikille

16.6.2006 Hei Haimme Papanan kotiin 13.06 2006 illalla. Ilta meni uuteen kotiin ja Noora (koira)siskoon tutustumiseen. Noora otti uuden tulokkaan todella upeasti vastaan. Nukkumaan meno tuotti vähän hankaluuksia kun ei meinannut löytyä oikein sopivaa paikkaa, mutta rauhoituttiin kuitenkin jossain vaiheessa ja unikin tuli silmään. 14.06 Aamu olikin jo paljon reippaampi, ruokakin maistui ja juskenneltiin jo pihallakin kuin vanha tekijä ja näytettiin jo Noorallekkin, että vaikka olenkin pieno niin kyllä minustakin sisua löytyy, muutamat pienet murahduksetkin tuli päivän aikana.Illalla taas pientä nukkuma paikan hakua, vaikka oma petikin on laitettu, mutta sängyn alus on Papanan lemppari paikka ainakin vielä. 15.6 Olinpas yllättynyt Papana pyysi aamulla klo:06.00 ulos pissille, ( ei muuten ole tehnyt yksiäkään pissiä sisälle) ja voi sitä juksentelua nurmikolla, olipas se ihana näky. Olen todella tyytyväinen Papanaan vaikka tiedän että työsarkaa on vielä edessä. Kiitos sinulle Jaana ja muu Rekku Rescuen väki että saimme näin ihanan siskon Nooralle.

***

Narttu, noin 8kk

Papana on noin 8kk ikäinen melko pienikokoinen narttu. Papana ei ole vielä sisäsiisti ja muutenkin koulutussarkaa on tiedossa, mutta muuten Papana on mitä suloisin ja reippain nuori koira, kuulemma oikea pusuttelija. Papana on tullut Vorun tarhalta etelä-Virosta, mutta on tällä hetkellä kotihoidossa Suomessa (Vantaalla).

Papana tuli luokseni kotihoitoon eilen (la 10.6.2006) ja nyt se tuntuu jo olevan kuin kotonaan! Meidän omat koirat on maalla, joten muihin koiriin ei vielä ole paljon päästy tutustumaan, mutta kissat ovat kivoja kavereita eikä niitä pelätä vaikka meillä niitä on monta ja katsoivat tätä uutta tulokasta vähän epäillen… Ulkona nähdyt muut koirat ovat olleet hieman pelottavia, mutta ehkä se on vielä sitä alkujännitystä. Kävimme kävelyllä ja piipahdimme kaverillani, siellä ollut iso bassetti uros sai Papana jopa haukahtamaan ensimmäisen kerran kun se yritti käydä liian tuttavalliseksi Papanaa kohtaan, mutta sielläkin kissat olivat kavereita eivätkä tunnu pelkäävän tätä pientä viipottajaa.

Ihan sisäsiisti Papana ei vielä ole, mutta ymmärtää kyllä että ulos on tarkoitus tehdä. Papana on hieman ujo/arka varsinkin ulkona, mutta ei kuitenkaan säiky ohi ajavia pyöriä tai ihmisiä, toiset koirat ovat ainoa ujostelun aihe. Papanasta tulisi varmasti heti oikea sylivauva, sillä niin innoissaan se kellahtaa selälleen joka kerta kun sitä alkaa rapsuttaa ja tulee sohvalle kainaloon kellimään. Täytyykin olla varovainen että emme ehdi kiintyä liikaa toisiimme tässä kotihoidon aikana:)