Päivi

Lisätty sivulle: 2012-06-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Päivi
7/2012 Päivi sai kodin Turusta

***

Narttupentu, noin 4-5kk (syntynyt 30.1.2012)

17.6.2012 Päivi on siskoksista arin ja se on ollut tarhalle tullessaan fyysisesti huonoimmassa kunnossa. Päivin kodin on syytä varautua tekemään töitä tytön arkuuden kanssa, Päivi ei sovi ensimmäiseksi koiraksi ja hänelle olisi hyväksi koti jossa olisi jo reipas ja sosiaalinen koirakaveri odottamassa.
Päivi Tulee toimeen lasten kanssa, ei kuitenkaan sovellu lasten talutettavaksi arkuutensa ja olemattoman hihnaköytöksen vuoksi. Kodilla on edessä hihnakäytöksen ja sisäsiisteyden opettaminen ja tapakasvatus. Nelikko lienee nyt n. 15kg ja 45-50cm korkeita. Kasvavat vielä lisää ja kovaa vauhtia. Tyttöjen äiti on polvenkorkuinen ‘pentukone’ pikkukoira-mix, isästä ei ole tietoa mutta tyttöset kasvanevat suurehkoiksi.

Linkissä kuvia tyttösistä tarhalla ja lenkillä kanssani. Päivi vilahtaa muutamassa kuvassa ja on kuvissakin selvästi arin ja ns. perässä vedettävä. http://s432.photobucket.com/albums/qq45 … ppppvalga/

4.6.2012 Sisarukset Päivi, Pirjo, Piia ja Paula on omistaja luovuttanut tarhalle, koska narttu pennuille on vaikea löytää kotia virosta ja näille liian isoille tyttösille ei omistajalla ollut tarvetta pentukone käyttöönkään kun ei niitä saanut myytyä :( Tyttöset etsivät koteja suomesta, neidoista kasvaa isohkoja – paino aikuisena 30kg tietämillä. Sisarukset saavat nyt tarhalla ensimmäiset rokotukset ja madotukset, näin ollen kotiin pääsy venyy kesän loppu puolelle, jolloin ikääkin alkaa olla riittävästi sterilointia varten. Tyttöset ovat aika huonossa kunnossa ja niillä on matoja. Omistaja on syöttänyt tyttöjä leivällä ja ruuan tähteillä. Nopeasti kolme sisaruksista on kuitenkin alkanut kuntoutumaan ja ovat luonteeltaan mukavia ja kilttejä. Neljäs sisaruksista saa nyt tehohoitoa ja on valmis omaan kotiin hieman muita myöhemmin.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa. Miläli pentu steriloidaan ennen kotiin matkustamista on kulukorvaus 250 euroa.