Padi

Lisätty sivulle: 2007-02-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Padi
10.3.2007 Padi muutti omaan kotiinsa Vantaalle.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

14.3.2008 Padin on ollut kodissaa nyt vuoden päivät ja elämä “karhu herran” kanssa sujuu edelleen mallikkaasti. Padi sai kaverikseen pyreneittenmastiffi nartun ja onkin nyt nuortunut silmissä. Parta on harmaantunut, mutta muuten Padin on kuin pentu.

16.3.2007 Padin elämä on alkanut omassa kodissa loistavasti. Poika tulee toimeen perheen “vanhojen” koirien ja kissojen kanssa. Olga-kissan kanssa jopa pesevät toisiaan ja viihtyvät muutenkin sylikkäin. Padi oli tänään käytetty eläinlääkärissä ja todettu terveeksi ja hyväkuntoiseksi koiraksi. Ikä arviokin nuoreni n.3 vuotiaaksi. Padi rakastaa juoksemista ja siitä on kuoriutunut leikkisä kaveri joka rakastaa rapsutuksia, harjausta ja perheen kanssa oloa.

***

Uros, noin 4v.

23.2.2007 Padi, reg 4915, on arviolta vähintään neljän vuoden ikäinen uroskoira Tallinnan Loomade Hoiuipaikissa. Se on löydetty 14.2.07.

Padi katselee hiukan väsyneen oloisilla silmillään häkistä ja on aivan hiljaa toisten koirien haukkuessa. Kun puhun sille ystävällisesti alkaa Padin häntä heilumaan ja uskaltaudun hyvin sisään. Padi ottaa minut vastaan rauhallisesti ja antaa hyvin laittaa kaulapannan itselleen. Lenkillä Padi kävelee vetämättä ja suuntaamme kohti juoksuaitausta. Vapaaksi päästyään poika vipeltää onnessaan mutta meno jatkuu vapaanakin rauhalliseen tahtiin. Tämä ihastuttava takkukasa tulee välillä vaivihkaa luokseni, ja ottaa rapsutukset nauttien vastaan.
Kävelemme takaisin Padin häkkiin ja se pyrkii kiertämään häkeissään rähisevät kaverit mahdollisimman kaukaa. Korkeutta pojalta löytyy noin 50-60 cm.

Uusi omistaja hakee Padin Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Padista on 100 €. Padi on valmis matkaamaan uuteen kotiinsa alkaen 9.3.