Pablo

28.01.2013

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Pablon kodissa saa olla vaikka kissa tai kana, kunhan paikalla olisi myös ihmisiä.

11.7.2021

Pablo on meksikon karvatonkoira, jolla tosin on karvat ja korvatkin vähän lerpallaan, mutta vahtiluonnetta, kiintyväisyyttä ja vähän vierasarkuuttakin löytyy kuten pitää. Kaikki pienet eläimet, kuten pienet koirat ja kissat, kanat ja varmaan kanitkin, eivät jaksa Pabloa kiinnostaa, mutta itsensä kokoisiin tai isompiin koiriin Pablo ei oikein osaa luottaa. Lasten kanssa Pablo tulee toimeen, mutta pojasta tulee levoton, kun lauma hajoaa, ja yksin vähän ulvotuttaa. Pablolle sopii perhe, jossa ei tulisi pitkiä yksinoloja, jossa osataan rohkaista koiraa, ja olisi kaverina pieni narttu, tai vaikka muitakin eläimiä. Pablo osaa kävellä nätisti vilkkaallakin alueella, mutta remminhallitsijan täytyy osata myös varautua mahdollisiin rähjäämisiin toisille koirille, vaikkei jokainen koira sitä osakseen saakaan. Pablo on sisäsiisti ja osaa matkustaa autossa. Pablo on sijaiskodissa Pirkkalassa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 16-19

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.