Pablo

Lisätty sivulle: 2007-03-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pablo
7.4.2007 Pablo muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia kodista:

11.4.2007 Pablo on ollut reipas ja syö kauhealla ruoka halulla. Olen nyt pessyt, turkki on osittain selvittämättä takapäästä. Pablo inhoaa turkin hoitoa ja murisee, varmaan se helposti tuntuukin ikävältä takkujen takia, mutta totutelkoon nyt pari päivää ja sitten turkki on hoidettava kuntoon kokonaan. Jaska, meiän pumi poika, hiukan kokeilee rajojansa Pablon kanssa, pientä pörhistelyä ja haukkumista ollut, mutta uskonut Pabloa ja perääntynyt.

Pablo on vahva luonne, mielellään pyrkii määräilemään meitäkin haukkumalla, yrittää saada makupaloja kokoajan ym. Aika nautiskelija, nauttii nukkumisesta ja syömisestä. Eroahdistusta on, ilmenee ainakin toistaiseksi haukkumalla. Hellyyden kipeä, ihan rajattomasti saa paijata ja silitellä. Matka meni loistavasti, käyttäytyi kuin olisi aina matkustanut meiän kanssa. Näyttää tykkäävän ihmisistä kovasti.

Pablo on täydellinen pieni suuri koira, luonne on hurmannut meidät täysin. Mennään kohta lääkärille, takajalat on heikot, toinen takajalka tärisee vähän väliä, katotaan mitä niissä on vikana! Allergian suhteen en olis nyt huolissani, ei raavi itseään ja iho on terve. Jalat huolestuttaa, mutta en usko että Pablo on lähelläkään 5 vuotta, silmissä on selvää iän tuomaa sameutta, käytöksessä vanhan koiran charmia ja viisautta, uskon että tuohon ikä arvioon voidaan lisätä puolet lisää. Mutta kerron lisää kun arki tasoittuu ja käydään eläinlääkärillä! T:Sari

***

Kastroitu uros, noin 5v.

16.3.2007 Pablo, reg nro 5103, on viiden vuoden ikäinen uroskoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, jonne se on tullut 9.3. Omistajalla on 14 vuorokautta aikaa hakea Pablo tarhalta, ennenkuin se voidaan varata uuteen kotiin.
Pablolla on ilmeisesti allergiaa. Pablo parka rapsuttelee itseään jatkuvasti, ja sen turkissa onkin jo useita karvattomia kohtia. Tämän heikentää myös Pablon mahdollisuuksia saada koti Virosta. Pablon tulevan omistajan pitää ehdottomasti varautua tutkimaan ja hoitamaan Pablon allergiaa, sen vaatimalla tavalla. Pablon uusi omistaja hakee pojan Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Pablosta on 100 €.