Paavo

Lisätty sivulle: 2008-02-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Paavo
1.4.2008 Paavo sai kodin Satakunnasta

***

Kuulumisia kodista:

21.9.2010 Hei hei! Hyväähän Paavolle kuuluu, elelee maatilaympäristössä täällä Kokemäellä niinkuin kokoajan on tehnyt. Ei niin pidä muiden eläinten seurasta muttei tarvikkaan. Vapaana saa olla kokoajan. Karvat kasvaa kohtuu hyvin niskaa lukuunottamatta minne ei koskaan mitään kasvakkaan sikaripunkin vaurioista johtuen. Hyvin reviiritietoinen eikä siedä varsinkaan kissoja alueellaan, onneksi ei ole vielä ainakaan raatoja tullut.

17.9.2009 Paavolta syysterveiset kaikille!

***

Urospentu, noin 6kk

3.3.2008 Paavosta ei oteta tällä hetkellä varauksia vastaan.

Paavo on toipumaan päin. Ihon tulehdus on rauhoittunut paljon ja silmien tulehdus myös. Paavon silmäluomet ovat kiertyneet ja vaativat leikkauksen, koska ne selvästi vaivaavat sitä. Paavo on ihmisrakas, sosiaalinen, hieman vetäytyvä toisten koirien kanssa, mutta välillä innostuu haastamaan leikkiin. Paavolle maistuu ruoka oikein hyvin, ulkoilu ei oikein ole mieleen vaan tarpeiden teon jälkeen sisälle ampaistaan jos vaan ovi on auki :).

29.2.2008 Paavolla on vaikea sikaripunkin aiheuttama yleinen demodikoosi jota hoidetaan eläinlääkärin ohjeiden mukaan (tulehtuneita ovat pää, jalat, tassut). Paavon silmät ovat myös erittäin tulehtuneet ja valonarat. Paavo hoidetaan ensin kuntoon ennenkuin sijoitetaan uudelleen. Elänyt ulkotarhassa saamamme tiedon mukaan eikä sillä ole vielä rokotuksia.

Paavo on syntynyt 29.8.2007 ja on tällä hetkellä puolivuotias amerikanbulldoggi. Lisätietoa löytyy mm. ABC-Finlandin sivuilta www.abcfinland.com.

27.2.2008 Tulossa hoitokotiin Ulvilaan. Lisätietoja koirasta viikonloppuna