Ozzy 1

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ozzy 1
4/2006 Ozzy sai uuden kodin Turustaa

***

Kuulumisia kodista:

9/2006 Ozzylla menee hyvin! Hän on sopeutunut hienosti. Ei ollut mitään käytöshäiriöitä. Alussa oli vaikeuksia Ozzyn kanssa ulkona, kun oli vihainen muille koirille, mutta se johtui stressista. Viikon päästä se meni ohi. Nyt Ozzy tottelee erinomaisesti. Hän on tosi ystävällinen. Kotona kaikki menee hyvin. Kävimme keväällä eläinlääkärissä. Teimme rokotukset. Passissa on merkinnät siitä. Outo on se, että Ozzyn siru on vaeltanut kaulasta noin 30cm sivulle. Oli hankala löytää. Kerran Ozzylla tuli joku outo haava kaulaan, hoidettiin sen antibioteillä. Se parani, mutta emme tiedä, mistä se on tullut. Muuten, kaikki on ollut hyvin. Ystävällisin terveisin, Evgeny

***

Uros, noin 1v.

Kotihoitajan kertomaa Ozzysta: Orkasta tulikin Ozzy, koska nimi oli niin hassu ettei sitä voinut nauramatta sanoa ääneen. Ozzy tuli siis lauantai yönä meille hoitoon ja heti otti oman paikkansa olohuoneesta jonne heittikin maate ja alkoi nukkumaan. Sunnuntai aamuna menimme sitten ensi kerran lenkille katsomaan kuinka se reagoi meidän Rein ja Liljan kanssa. Hyvinhän se meni..kaverit olivat kuin olisivat ennenkin tunteneet toisensa.

Ozzy on hieman arka, mutta kuitenkin kovin kiinnostunut ihmisistä. Kaikkia pitäisi mennä haistelemaan. Lenkillä meni tosi hyvin….Ozzy on täysin hallittavissa ja muutenkin kun muita koiria tuli vastaan ohitti heidät aivan rauhallisesti. Menimme lenkin päätteeksi sittenn koira puistoon katsomaan kavereita ja sielä sitten Ozzy näyttikin ensimmäiset leikkisät puolensa. Pari kettu terrieriä oli sielä ja ne olikin Ozzyn mieleen kovasti koska halusi leikkiä niiden kanssa kiovasti. Pois lähtiessä antoi ottaa itsensä nätisti kiinni. Minullahan on kolme melko nuorta lasta 4, 8 ja 9 vuotiaat ja niistä Ozzy tykkää ihan kamalasti…. seuraa niitä koko ajan kuin hai laivaa. Muutenkin taloyhtiössämme on paljon lapsia ja kun ne menivät ulos leikkimään ja Ozzy kuuli heidän äänet sisälle se reagoi aivan välittömästi niihin aivan kuin olisi ennenkin ollut lasten kanssa. Ozzy on ihan hulluna lapsiin. Mun 4 vuotiasta käy pusuttelemassa vähän väliä ja meni viime yönä vahtimaan sen untakin sen sängyn viereen. Liljan kanssa ovat alkaneet leikkimään. Tähän mennessä kaikkien koirien kanssa tullut hyvin toimeen. Hyppii TOSI korkealle!

4/2005 Niin siinä nyt sitten kävi että minä en kertakaikkiaan raaski luopua Ozzysta. Se on alunperinkin kun tuli meille, saanut mun sydämeni hyppimään kuperkeikkaa ja voltteja edes takas. Luonnetta on paljastunut sen verran, että ikävä kyllä tykkää kovasti pureskella keittiön pöydän jalkoja. Meinaa varmaan et pöytä on niin huonossa kunnossa et se pitäis vaihtaa. Poitsulle myöskin varmaan tarhalta jäänyt se vähäinen ruoka mieleen, kun koko ajan vahtii josko taas syötäis, edes pikku suupala.

Rein ja Liljan kanssa tulee toimeen ihan tajuttoman hyvin edelleenkin. Toisien uroksien kanssa saa olla hiukan varuillaan, koska pikkuhiljaa näyttää siltä et kaikki urokset eivät ole tervetulleita lähelle. Ihmiset kyllä ok ja mitä parempi jos niillä olis herkkuja. Ozzy sai päänsä vedettyä kaulapannasta läpi ulkoillessa ja tuli luokseni kun kutsuin sitä ja muutenkin on alkanut reagoimaan omaan nimeensä. Peruskäskyjä ei näköjään osaa mitään, joten koulutus alkaa tällä herralla. Tosin tietää mitä tarkoittaa ei.

Kastraatio on siis varattu, sinne viikon päästä. Ozzya käytiin katsomassakin ja ihminen oli oikein mukava ja varmasti osaavakin, mutta en kertakaikkiaan voinut luopua pojasta, vaikka aluksi sitä kovasti harkitsinkin, eli nyt viikon miettimisen jälkeen päätin itse antaa pojalle kodin. Sanna

Ozzy on arviolta vuoden ikäinen, australianpaimenkoira- tai bordercolliemixiä muistuttava uroskoira. Ozzy on lähtöisin Kohtla-Järveltä. Ozzy on luonteeltaan ystävällinen ja todella pehmeäluonteinen, ainakin näin lyhyen tuttavuuden perusteella. Se on keskikokoinen, ehkä collien kokoluokkaa. Tullut tähän asti ainakin toimeen niin urosten, narttujen kuin pentukoirienkin kanssa. Energinen kaveri ja hyppyominaisuuksiensa vuoksi soveltuva vaikka agilitykaveriksi :) ja muihin harrastuksiin. Ozzy on kotihoidossa pääkaupunkiseudulla ja siihen voi sovittaessa mennä tutustumaan.