Orvokki (nyk. Viivi), Turrin pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Orvokki (nyk. Viivi), Turrin pentu
6/2006 Orvokki sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

17.12.2008 Ohessa muutama kuva Viivistä viime kesältä. Otan “talvikuvia” ja lähetän sinulle, mikäli tänne joskus talvi tulee :) Hyvää kuuluu ja hyvin voidaan koko perhe, Viivi mukaan lukien. Touhukas ja tarmokas tyttö. Menee miljoonaa pitkin pihapiiriä ystävänsä Vilman kanssa joka siis Miralta tuli yhtäaikaa Viivin kanssa meille.

Meillähän siis on sinänsä ihanteellinen asuinympäristö, että lähimpään naapuriin on matkaa n. 200 metriä joten lääniä juosta molemmilla koirilla on ihan mukavasti. Vilmalla tosin vähän turhan valikoiva kuulo :) Viivi sen sijaan kyllä kuulee kerrasta, kun pihapiiriin takasin kutsumme.

12.11.2006 Hei vaan täältä taas. Viivi on kypsynyt sitten vauvelista jo hieman isommaksi. Luultavasti juoksutkin ovat tuloillaan. Käytös muuttunut hieman erilaiseksi. Pissaa ulkona tosi monta kertaa ja kaikki hajut kiinnostaa tosi paljon. Nyt on Viiville kaverikin tullut, toinen rescuekoira, narttupentu nimeltään Vilma. Ovat kuin paita ja peppu. Aivan ihania. Kotona ovat saaneet kyytiä; nojatuoli, johdot, postimyyntikuvastot ym. Mutta eiköhän se tästä tuo tuhoamisvietti laannu.

Olisi edelleen kiva kuulostella muiden Turrin pentujen kuulumisia. Vuokosta ei ole uusia kuvia ollenkaan. :( Viivin turkistahan sanottiin että ei tule yhtä kikkarakarvaista kuin emostaan, mutta on muuttunut huomattavasti turkki. Kun vertaa pentukuvia ja nyt. Ei tässä muuta, kun kaikille oikein ihanaa Joulunodotusta. Ystävällisin terveisin Viivi ja omistaja Mira

***

Narttupentu, noin 6vkoa

Kielo, Maissi, Orvokki ja Vuokko ovat Turri-koiran pentuja jotka ovat syntyneet 3.5.2006. Orvokin turkki on silein kaikista pennuista, luulen että siitä ei siis tule niin kikkarakarvaista kuten mammastaan. Orvokki katselee yleensä vähän omissa oloissaan taka-alalla kun muut pennuista nujuavat keskenään. Kuitenkin tykkää silittelyistä siinä missä muutkin.