Oore-Rex (nyk. Leon)

Lisätty sivulle: 2011-09-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Oore-Rex  (nyk. Leon)
19.11.2011 Oore-Rex sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.1.2014 Leon kanssa on alusta alkaen kaikki sujunut erittäin hyvin. Leolla on selkeästi ollut aikaisemmin koti, sillä esim. Leon kiertäminen talutettaessa ei tunnu johtuvan siitä, että se olisi ollut ketjukoirana vaan siitä, että se on opetettu kävelemään aina taluttajan oikealla puolella. Lisäksi Leo on ollut erittäin kuuliainen ja helppokoulutettava, jopa saksanpaimenkoiraksi, joten uskoisin että taustalla on ennestäänkin ollut koulutusta. Leo käveli remmissä myös täysin vetämättä heti alusta alkaen.

Leon tullessa perheessä oli ennestään narttukoira ja kaksi kania, joiden kanssa ei myöskään ole tullut mitään ongelmia. Leo on sopeutunut perheen jäseneksi kaikin puolin täydellisesti, aivan kun se olisi ollut perheessä pennusta asti. Leon tulon jälkeen perhe on kasvanut vielä kissalla, joka rakastaa Leoa yli kaiken ja nukkuisi jatkuvasti ei pelkästään Leon vierellä, mutta yleensä tämän päällä. Leo on erittäin kohtelias ja kun kissan läsnäolo käy liian läheiseksi, vaihtaa Leo vain paikkaa sen kummemmin mukisematta. Syksyllä perheeseen saatiin vielä kaksijalkainenkin vauva, jota Leo vain haluaisi nuolla päästä varpaisiin.

Leo on ollut terve, eikä sakuille tyypillisistä nivelvaivoistakaan ole vielä tietoa. Toivottavasti pysyykin näin vielä oikein pitkälle.

***

Kastroitu uros, noin 5v.

7.11.2011 Oore-Rex on kastroitu.

18.10.2011 Oore-Rex on näyttävän näköinen herra. Ja komean ulkonäön lisäksi Rex hurmaa minut mukavan rauhallisella käytöksellään ja hurmaavalla luonteellaan :) Oore-Rex suhtautuu ihmisiin luottavaisesti ja hyvin nopeasti löydän herran pään kainalostani, Rex haluaa hellyyttä ja rapsutuksia.

Hihnassa Oore-Rex kävelee hiukan epävarman oloisena ja yrittää alkuun kiertää minua jatkuvasti ympäri. Rex kuitenkin ottaa hyvin kontaktia ihmiseen ja hyvin nopeasti kävely hihnan päässä alkaa sujumaan jo mallikkaammin. Narttukoiriin Oore-Rex suhtautuu ainakin tarhalla ystävällisesti joten kodissa voisi hyvinkin olla rauhallinen narttukoira herraa odottelemassa.

Oore-Rex luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi herralla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Oore-Rexin Tallinnasta. Kulukorvaus 200 euroa.