Onni

31.07.2015

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Onni vailla harrastavaa ja aktiivista kotia

12.01.2021 Energinen huskymix Onni etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Onni on ystävällinen ja vauhdikas paketti joka kaipaa vielä kovasti koulutusta. Pojan rotuperimästä on kerrottu löytyvän myös bordercollieta. Hihnassa Onni vetää ja näköpiiriin ilmaantuvia koiria poika saattaa haukkua jolloin kontakti taluttajaan voi kadota kokonaan ja intoutuu vetämään remmissä vielä enemmän. Toisten koirien kanssa Onni ei kauheasti ole ollut tekemisissä, remmissä haukkuu mutta irrallaan ollessa ei ole ollut ainakaan narttujen kanssa ongelmia. Onni kaipaa kovasti aktiviteetteja sekä koulutusta elääkseen tasapainoista koiranelämää, ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi. Autossa matkustaminen sujuu hyvin, alussa voi hieman piippailla ja olla levoton mutta käskystä ottaa paikan ja makoilee sitten omalla paikallaan. Ei sijoiteta pienten lasten perheeseen vauhdikkaan luonteensa vuoksi, isommat lapset pärjäävät innokkaan pojan kanssa paremmin. Kissojen kanssa yhteiselosta ei ole tietoa. Yksinolo sujuu hyvin Onnin tilan ollessa rajattu, jolloin pojan ei tarvitse vahtia koko asuntoa, ei ole myöskään tehnyt tuhoja. Yksinolo harjoitukset olisi hyvä aloittaa heti koiran kotiuduttua uuteen kotiin. Onnille etsitään kotia omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta. On sisäsiisti ja sijaiskodissa Sastamalassa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan. Painoa Onnilla on n. 35kg ja korkeutta n.60cm.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-19

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.