Onneli (nyk. Lucky)

Lisätty sivulle: 2011-06-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Onneli (nyk. Lucky)
7.10.2011 Onneli sai kodin Kuopiosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8/2012 Tässä vielä Luckylle uusia kuvia :-D Hän on oikea vesipeto ja nauttii suunnattomasti uimisesta. Kävimme ottamassa rokotukset ja lääkäri kehui Lucky loisto koiruliksi. Karva ei ole kunnolla lähtenyt irtoamaan ja siksi hänellä on ollut tukalaa, mutta olemme käyneet uimassa mahdollisimman paljon. Lucky on ottanut todella hyvin vastaan uuden koira kamunsa, on ollut ehkä sellainen äidillinen ote, kun Muska on sen verran pieni typykkä.

14.10.2011 Viikko sitten koitti onnenpäivä ja lähdimme hakemaan uutta perheemme jäsentä Tallinnasta. Tuntui, että odottavan aika oli pitkä ja vatsassa pörräsi perhosia, kun odotimme Onnelia saapuvaksi. Kun näimme hänet, rakastuimme häneen välittömästi. Muutaman nakki maistiaisen jälkeen olimme jo ystäviä. Nimikin kaverillamme vaihtui ja Onnelista tulikin Lucky. Hän oli jo tottunut siihen nimeen, joten meillekin se kävi hyvin.

Myrskystä huolimatta laivamatka meni hyvin ja olihan meillä koirakaveri samalta tarhalta mukana menossa uuteen kotiin. Satamaan päästyämme alkoi puuduttava matka kohti Kuopiota, mutta Lucky-tyttönen ei ollut millänsäkään koko matkasta vaan nukkui tyynesti. Yöllä kotiin päästyämme katsastimme uuden kodin ja saimme hyväksynnän :-D.

Aamulla meidät herätti iloinen tyttönen ja sitä iloa on riittänyt. Kaikki pesut, harjaukset ja kynsien leikkauskin on mennyt ihmeen hyvin. Lucky on joutunut jo viikossa kohtaamaan koko meidän lähipiirin ja on hyväksynyt heidät kaikki ystävikseen. Jopa pienimmät lapsetkin ovat sille kavereita ja saavat silitellä ja halailla ihan vapaasti. Lucky haluaakin olla kaikessa mukana innolla. Ruoka on maistunut heti ensi hetkestä lähtien ja tarpeilla käynti ulkona on ollut hänelle itsestään selvyys eli vahinkojakaan ei ole sattunut :-D. Yksin oleskelukin on sujunut hienosti. Olemme vähitellen lisänneet liikuntaa, sillä alkupäivinä hän väsyi nopeasti. Nyt on alkanut kääntyä jo niin päin, että Luckylla virtaa riittää ja meiltä puhti alkaa loppua. Onneksi perhessämme riittää leikittäjiä, sillä kaikki ovat rakastuneet tyttöseen ja haluavat tulla puuhastelemaan hänen kanssaan.

Lucky-tyttönen osoittautunut aivan mielettömän ihanaksi koiruliksi. Hän on hellä ja rakastava, mutta myös leikkisä ja oppivainen tyttönen. On vaikea ymmärtää kuinka kukaan on voinut luopua hänestä, sillä hän on todella harvinainen yksilö. No se on näiden luopujien menetys ja meidän onnemme, että saimme tämän rakkaan Lucky-tyttösen omaksemme. Aurinkoiset ja Lucky-tyttösen kielen lipaisun lämpöiset terveiset täältä Kuopiosta ja tuhannet kiitoset Rekku Rescuen väelle, että saimme mahdollisuuden tähän onneen!

***

Narttu, noin 2v.

Onneli on n. 2-vuotias narttu, joka odottelee kotiaan Pärnussa.

Lisätietoja tulossa.