Omedia (nyk. Oona)

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Omedia (nyk. Oona)
8.8.2008 Oona jää omistajalleen.

***

Narttu, noin 1,5v.

11.12.2007 Oona (ent. Omedia) hakee uutta kotia ajan puutteen takia. Oona on n. puolitoista vuotias sakumix. Tyttö on erittäin energinen ja rakastaa lenkkeilyä, joten kodissa tulee olla aikaa lenkkeillä. Oona on erittäin ihmisrakas ja leikkisä tyttö.

***

20.1.2007 Omedia sai kodin Tammisaaresta.

***

Narttupentu, noin 4kk

09.11.2006 Kuulumisia kotihoidosta: Omedia jota kutsumme Oonaksi, on pieni villikko, joka haukkuu kun haluaa leikkiseuraa tai pelästyy isoja koiria. Ei sovi kerrostaloon juuri tuon haukkuherkkyyden takia. Ihmisen läheisyytä rakastava suloinen höppänä. Kouluttamalla tästä villikosta saa varmasti hienon yksilön. Rakastaa hurjaa menoa niin ulkona kuin sisälläkin. Energiaa riittää monen koiran edestä ja yleensä saa kaikki muut väsytettyä joita on neljä nuorta koiraa. On tällä hetkellä Paimiossa omakotitalossa kotihoidossa, ja ulos pääsee pihalle riehumaan kun mieli tekee. Anne

02.11.2006 Omedia tuli kotihoitoon Suomeen 31.10. Tyttö on todella vilkas pentu ja tulee hyvin toimeen kolmen oman nuoren narttuni kanssa. Kissoihinkin ollan jo vähän tutustuttu, tosin kissani eivät ole yhtä ihastuneita Omediasta, kun se kissoista :) Sisäsiisteyttä ja yksinolemista vielä opetellaan. Ruoka maittaa ja ulkoilu on kivaa! Omedia sopisi parhaiten kotiin, jossa ollaan valmiita jatkossa harrastamaan koiran kanssa agilityä, tokoa tms. Koirakaveritkin olisivat mukava juttu tälle energiselle tytölle :) Omedian kotihoitopaikka sijaitsee Helsingissä.

24.10.2006 Omedia(Vispi) 3kk on kettumainen pikkutyttö. Oli Teholla pitkän ja ainoaksi perheesta sinne jäänyt pentu. Yhdessa häkissa oli isomman pennun kanssa, kun pienempien kohtan on “terroristi” ja pomotta kovasti toisia. Kuitenkin tuli Ornelian kanssa sanomista vaan autossa. Nyt on kai välit paikoillan. Tosi hellyden kipea neitonen ja hake huomiota vähan haukuessa. Syö hyvin, mutta kai ruoan ja paikan vaihdosta on vähan vatsa ongelmia. Leikkisa ja rakasta juosta pihalla, kuitenkin pelkä vähan vieraita äänia kadulta ja pitä koko ajan ihmisen tai toisen pennun kanssa näkö-läheisyytä. Eilen pelkäsi vähan veljea, kuitenkin Teholla oli aina nuorien kanssa kävelyllä, samoin lapsien.

Kuitenkin on vähan näykkimisen tava, kuten pennuilla aina. Kasva kai noin 50cm korkeutta, kun on siro ja tämmoinen hoikka. Ei sakemanni kokoiseksi. Hän on tämmoinen mini-saku tyypinen, kuka olisi tosi taitava tulevaisuudessa vaikka agilytissa. Kun äkkinäiset jarrutukset ja pyörtumiset on jo täällä hetkellä hallinassa. Kuvissa Omedia leikkii vetoleikkiä Ornelian kanssa. Omedia on kotihoidossa Tallinnassa.

20.10.2006 Omedia on n. 3 kk ikäinen narttupentu. Tullut Hoiupaikiin 8.9., rek. nro. 3153.