Olle

Lisätty sivulle: 2012-06-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Olle
30.7.2012 Olle sai kodin Karjaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.8.2012 Heippa! Nyt on kulunut jo kolme viikkoa, kun Olle meille saapui ja kaikki on mitä mainioimmin! Enpä olisi uskonut, että kaikki sujuu näin “kivuttomasti”. Poika löysi paikkansa meiltä heti, ja vanhojen poikien kanssa on kaikki sujunut mielettömän hyvin. Saivat vanhuksetkin virtaa, kun tuli tuollanen kakara mukaan kerjäämään niitä leikkimään :o)

Pikkasen ollaan treenattu luokse tuloa ja istua osataan jo heti ja maahan menokin on jo ihan helppo juttu. Ja kauniistihan tuo on osannut kulkea hihnassa jo ennenkuin tuli meille. Hevosia ei enään säikytä ollenkaan, kun niitä ollaan käyty naapurilla ihmettelemässä. Ja voi pojat, kun pääsee tuonne lammelle uimaan! Mahoton vesipeto. Ensimmäisen kerran meni Rockyn perässä ja ei sitä sitten sieltä pois saatukkaan ennenkun oli uinut valmiiksi.

Ollesta on kehkeytynyt meijän neitien koira. Tuon pienemmän perässä lampsaa menemään ja on kaivamassa hiekkalaatikossa tai “kahvittelemassa” leikkimökissä. Ja isomman neitin kanssa leikitään ja voi riemua kun koulut loppuu ja tulee kotiin. Ihan tuo on muutenkin kun laitumelle laskettu vasikka, kun porhaa menemään maita pitkin. Kun lenkillä ollaan niin tietää, että tietyn risteyksen kohdalta pääsee vapaaksi ja riehumaan kunnolla. Hyvin tulee kyllä sitten luokse, kun huutaa vaikka onkin lysti juosta. Että kaikin puolin ihana koira!! Vielä Kiitos tästä upeasta nallesta mikä saatiin! -Satu & Olle-

***

Kastroitu uros, noin 7kk

6.7.2012 Lisätty komistukselle muutama kuva.

27.6.2012 Olle on siirtynyt Tallinnan tarhalle. Olle on valmis lähtemään kotiin 19.7.2012 lähtien.

17.6.2012 Olle on 5-6 kuukauden ikäinen isokokoisen (65 cm säkä )koiran urospentu. Ollen perimässä on todennäköisesti tiibetin mastiffia. Ollen rotuperimän huomioon ottaen Ollea ei luovuteta kerrostaloon. Suuren kokonsa vuoksi ei ihan pienten lasten perheeseen. Täällä tietoa tiibetin mastiffista:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiibetinmastiffi

Olle on tuotu tarhalle 29.5.2012 Olle kastroidaan ennen luovutusta uuteen kotiin. Lisää tietoja tulossa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa