Olive

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Olive
10.11.2005 Olive sai kodin Turusta perheen ainoana lemmikkinä

***

Narttu, noin 6kk

Olive on Kohtla-Järveltä Suomeen kotihoitoon tullut reilu puolivuotias narttu. Olive on noin 48 cm korkea ja painaa 16 kiloa. Automatka satamasta kotihoitopaikkaan meni hyvin ja rauhallisesti Oliven nukkuessa. Perille päästyään Olive joutui suihkuun, mutta se ei tätä tyttöä haitannut, vaikka pesu ei mielipuuhaa olekaan.

Olive päätti heti tehdä olonsa kotoisaksi uudessa paikassa, vei kotihoitopaikan seefferinartun luut ja alkoi järsiä niitä määrätietoisesti, ilmeisesti nälkäänsä ja stressiä lievittääkseen. Olive näyttää rakastavan luita. Oliven motto “saavutetut edut täytyy säilyttää” aiheutti aluksi sitä, että toiselle koiralle mörrättiin, jos tämä luuta havitteli ja pari nopeaa yhteenottoakin sattui. Tilanne tosin näyttää rauhoittuneen parissa päivässä. Olive leikkii mielellään kotihoitopaikan koiran kanssa. Ulkoilusta Olive pitää, täydellinen sisäsiisteys on vielä harjoituksen alla.

Olive on hyvin ihmisystävällinen ja tulee heti huomion saatuaan luokse huiskuttamaan häntäänsä ja laskee pään jalkaa vasten. Kerrostaloasuminen ei ole tuottanut mitään ongelmia, Olive on haukahtanut sisällä vain pari kertaa. Kotihoitopaikan kissa on Oliven mielestä ok. Olivea voi sovittaessa tulla katsomaan kotihoitopaikkaansa Turkuun. Olive tuli Suomeen kotihoitoon Rekku Rescue ry:n sekä Petsin yhteistyön kautta.