Olga (nyk. Oona)

Lisätty sivulle: 2008-01-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Olga (nyk. Oona)
6/2014 Oona oli joutunut Onnin mukana vahingossa enkelikoiriin, mutta oikeasti Oona elelee onnellisena tyttönä Mõmmi-koiran kanssa.

***

5.5.2009 Oona ja perhe joutuivat luopumaan Onnista sen vaikean sairauden vuoksi.

***

6.1.2008 Olga sai kodin Salosta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.5.2009 Kuva Oonasta ja uudesta kaverista Veetistä.

23.2.2008 Lisätty kuvia Oonasta. Oona on onnellinen saadessaan juosta Onnin kanssa yhdessä mökillä. Onni on saanut Oonan kotiutumaan hyvin uuteen kotiinsa.

7.1.2008 Hei kaikki on tähän asti mennyt yllättävän hyvin. Tyttöhän on tosi arka, mutta ei missään vaiheessa ole käyttäytynyt agressiivisesti tai yrittänyt purra. Oona majoittui eilen illalla keittiömme takanurkkaan patterin viereen ja on siinä pysynyt, nukkui yön ilman mitään ääntä, itse taas nukuin huomosti ja kävin aina välillä katsomassa onko kaikki hyvin.

On erittäin kiinnostunut ympäristöstään ja seuraa kun vanha kissamme köpöttelee ohi. Sweetie nukkui viime yön varmuuden vuoksi pesuhuoneessa, mutta siirsin aamulla omalle vakipaikalleen kun huomasin, että kaikki meni hyvin. Kävin aamulla ostamassa kunnon valjaat tytölle, oltiin vartti takapihallemme valjaat päällä ja Onnikin omissaan. Ovat tehneet sen verran tuttavuutta, että ovat haistelleet toisiaan ei muuta, mutta kyllä Onsku aivan tohkeissaan siskostaan ja täytyy vain toivoa, että jatkuu samalla lailla. Annoin tänään molemmille koirille matokuurit ja pesin tytön hetki sitten, taisin olla itse märempi kuin koira, no, saatiin ainakin pissahajut pestyä pois.

Että, paljon paremmin on mennyt kuin ounastelin ja kauniin ja kiltin tytön meille hommasit !! Joten suurkiitos teille kaikesta työstä ja vaivasta, jota hyväkseni teitte. Terveisin Oona, Onni, Sweetie ja omistajat

***

Narttu, noin 6v.

6.1.2008 Olga on 6 vuotias narttu.