Odin

22.02.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Komea ja ihmisrakas Odin etsii koirakokenutta kotia

Odinista otetaan tällä hetkellä kyselyjä vastaan ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Odinille tarjota.

28.12.2022

Odin on aktiivinen ja leikkisä jätti, joka rakastaa ihmisiä ylikaiken. Odin ottaakin uudet ihmiset innokkaasti vastaan ja esittelee mielellään heti kaikki lelunsa, etenkin tennispallot ja aktivointilelut ovat Odinin mieleen. Kovasti innostuessaan Odin ei aina huomaa isoa kokoaan ja lapset saattavatkin jäädä jalkoihin. Odin etsiikin kotia, jossa ei ihan pieniä lapsia ole. Odinin isä on saksanpaimenkoira ja emä kaukasianpaimenkoira ja Odin painaa noin 55kg.

Odinilta sujuu yksinolo kotona moitteettomasti ja Odin on myös sisäsiisti. Kotona ja ulkona Odin tarkkailee mielellään ympäristöään. Parvekkeelta saattaa joillekin ohikulkijoille haukkua, mutta muuten kotona ollessaan ei hauku tai ulvo. Odin on tottunut asumaan taajama-alueella, eikä ole moksiskaan kaupungin äänistä ja liikenteestä. Paras paikka Odinille kuitenkin olisi omakotitalo, jossa olisi esim. iso aidattu piha. Ulkokoiraksi Odinia ei kuitenkaan luovuteta. Odin kävelee nätisti hihnassa, mutta omaa vahvan riistavietin ja saattaa sännätä oravien ja jänisten perään. Odin on nopea oppimaan uusia asioita ja on helposti koulutettavissa sekä motivoitavissa.

Toisten urosten kanssa Odin ei tule juttuun, mutta narttujen kanssa Odin on ollut tekemisissä. Odin on kylläkin kovin leikkisä, eikä välttämättä osaa antaa toiselle koiralle omaa rauhaa ja tilaa, joten kovin aran tai iäkkään nartun kaveriksi Odin ei sovi. Kissoihin Odin ei ole tottunut.

Vieraissa paikoissa Odin alkuun stressaantuu ja tämä ilmenee läähätyksenä ja levottomuutena. Uusiin paikkoihin tottutelu vaatiikiin tovin aikaa. Autoilu Odinilta sujuu moitteettomasti. Kesällä Odin rakastaa uimista ja lenkkeily sekä ulkoilu ylipäätään on Odinin mieleen, sohvaperunaksi Odinista ei ole. Odin asustelee Helsingissä ja Odinin pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.