Nupsu

Lisätty sivulle: 2009-06-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nupsu
28.6.2009 Nupsu sai kodin Suodenniemeltä toisen koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.7.2009 Vihdosta viimein saan lähetettyä kuvia. Kuvattava kun on niin energinen ettei ole helppo homma… Nupsu on hyvin kotiutunut ja tulee Pepin kanssa juttuun loistavasti. Parina ensimmäisenä päivänä tuli muutamat pisut sisälle, mutta sen jälkeen on osannut käydä mallikkaasti ulkona. Nupsu on saanut katkastua kaksi fleksiä ja yhdet valjaat, ihan siinä ajassa kun on päänsä kääntänyt ja katsonut muualle. Nykyään Nupsua pidetään vapaana kaikissa turvallisissa paikoissa ja kutsusta tulee aina luokse.

Nupsu tykkää leikkiä kaiket päivät pallon hakua ja köyden vetoa. Lempileluna hänellä on pehmoankka, joka on usein suussa myös nukkuessa niin kuin tutti. Ensi viikolla menemme koirakouluun oppimaan uusia temppuja, Nupsu kun tuntuu olevan niin älykäs että hänestä voi kehkeytyä vaikka mitä! Kiitoksia koko Rekku Rescue tiimille ihanasta koirasta!

***

Narttu, noin 1,5v.

19.6.2009 Nupsu saapui Suomeen hoitokotiin. Nupsuun voi sopimuksen mukaan tulla tutustumaan.

Nupsu on vallan reipas tyttönen, kissojen kanssa tulee hyvin juttuun. Tykkää kovasti ihmisen läheisyydestä, vaikka se samalla hirmusti alussa jännittääkin :)

3.6.2009 Nupsu on vanhalta ihmiselta jäänyt 1,5v leikkaamaton narttu, kenet nuoret alustavasti laittoivat pihalle elämään ja myöhemmin veivat Teholle. Koiruli on kaikista elämän muutoksista kovin stressantunut ja säikky vieraita kohtaan. Naisia pelkää alussa enemmän kun miehiä, naapuri setä entisessä kodissa otti pikkuista lenkkeilemaan ja antoi ruokaa. Tällä hetkellä kotihoidossa Tallinnassa ja tykkää temmeltää pihalla ihmisten kanssa ja myös yksikseen osaa hienosti leikkia leluilla. Myös vahti-koira hommia osaa :). Kuitenkin vaati kärsivällisyyttä ja aikaa, että omaksuu uudet ihmiset ja paikat. Kuitenkin on se neidin kokemuksia katsoessa ihan normaali nuori koira.

Kulukorvaus Nupsusta on 180€

Nupsu luovutetaan tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä, ja nämä toimenpiteet löytyvät passista. Nupsulle on tehty kliininen tarkastus ennen Suomeen tuloa, tuonnissa on noudatettu edelleen välitettäväksi tuotavien eläinten maahantuonnin ehtoja.