Nuppu (nyk. Safran)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nuppu (nyk. Safran)
19.9.2004 Nuppu muutti omaan kotiin Keravalle

***

Kuulumisia kodista:

Meidän koiratarinamme alkaa PK:n kanssa Tildasta, joka tuli meille täyttämään neljän Shih Tzu -pojan aukkoa. Meidän “viimeinen” Shih Tzu -poikamme Eppu jouduttiin nukuttamaan joulukuussa 2001 melkein 15-vuoden iässa. Kaikki kolme viimeistä poikaamme elivät pitkän hyvän elämän. Otto kaksi viikkoa vaille 16 vuotta, Ville ½-vuotta vaille 16 vuotta ja sitten Eppu. Tilda siis tuli meille 13.7.2002 PK:n kautta ja hänet piti nukuttaa pitkän sairastelun jälkeen 31.8.2004. Kuva Tildasta on viimeisiä elokuussa 2004 mökillä. Hyvin arvokas, mutta ehkä jo väsynyt ilme noin 5-vuotiaasta täys- perheenjäsenestä. Tilda oli mitä sydämellisin ja ihanin koira.

No sitten heti seuraavan päivänä, 1.9.2004, soitin Katariinalle ja kerroin Tildasta jne. Ja sanoin, että me haluamme taas Varjupaikista bokseritytön ja mielellään nuoren ettei yhteinen taipaleemme jäisi liian lyhyeksi kuten Tildan kanssa kävi. Oli pakko saada jokin “uusi kohde” näyttää ne surut ja ilot ja tunteet, mitä Tildan kanssa läpi käytiin. No mä laitoin tiedon Tildasta ja halustamme myös teille sinne RR-tytöille. Sieltä sitten Susanna ilmoittikin mulle pe 17.9. että on lähdössä Varjupaikkiin ja tuo tullessaan sieltä kaksi bokseria, Nupun ja vanhemman tytön. Jippii, elämän valo alkoi paistaa ja ilmoitin hänelle heti, että me ns. varaamme tuon nuoremman, Nupun. Lauantaina sitten soittelimme ja sovimme että sunnuntaina 19.9. me, minä ja mieheni, menemme Laajasaloon katsomaan Nuppua.

Loppu onkin historiaa… Nuppu lähti samalla reissulla meille uuteen kotiinsa, ja nyt naatitaan. No soitinkin taas Katariinalle ja kerroin että “eilen”, su 19.9.2004 tuli Safran eli Nuppu meille RR:n kautta. Tottakai Katariina oli myös tyytyväinen, koska hänkin oli ajatellut Nuppua meille, mutta ei ollut sitten ilmoittanut Nupusta mulle mitään, koska ajatteli että se voi olla liian vanha, koska halusimme nuorta tyttöä. No tässä sitä nyt ollaan ja kaikki on hyvin. Nuppu on aivan ihana, sydämellinen, luotettava ja niin leikkisä pieni bokserityttö. Lämpimin kiitoksin Anne-Maj, Jorma ja Juulia ja Nuppu

***

Narttu