Nunnak (nyk. Una)

Lisätty sivulle: 2011-12-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nunnak (nyk. Una)
26.4.2012 Nunnak sai kodin Espoosta.

***

Narttu, noin 2-4v. kotihoidossa Turussa

4.4.2012 Kuulumiset kotihoidosta: Nunnak on ihana koira, rauhallinen ja kiltti. Pärjää toisen nartun kanssa hyvin, mutta välillä ärhäntelee jos toinen menee lähelle nunnakin ruokaa tai leluja. Nunnak on pärjännyt kerrostalossa hyvin. Nunnak ei vedä hihnassa, kulkee nätisti vieressä. Nunnak on sisäsiisti, eikä tee poissa ollessa pahoja. Tykkää pitkistä ulkoillu lenkeistä ja palloleikit on mukavia. Nunnak pelkää kovia ääniä..mutta varmaan tottuu ajan kanssa. Nunnak tykkää paljon olla ihmisen kanssa ja tulee välillä nukkumaan selän taakse.. tykkää rapsutuksista..aivan kultanen haukku. Nunnakiin on mahdollista mennä tututumaan sen kotihoitopaikkaan.

1.4.2012 Nunnak on kotihoidossa kerrostalossa. Nunnakin hoitoperheessä on toinen narttukoira. Nunnak on tullut toimeen monien eri koirien kanssa. Nunnak on luonteeltaan aivan mainio koira. Nunnak matkustaa nätisti autossa ja auton lähtiessä liikkeelle, ottaa torkut. Lisätietoja kotihoidosta tulossa.

23.3.2012 Nunnak siirtyi kotihoitoon Turkuun. Lisätty uusia kuvia.

26.2.2012 Nunnak on odotellut kotia jo tovin ja olisikin jo aika löytää se ihka oma koti tytölle, jotta samalla vapautuisi kipeästi kaivattuja hoitopaikkoja muille sitä tarvitseville. Nunnak on kaikinpuolin valmis lähtemään omaan kotiin! Missäs olisi se omistaja, joka jaksaisi puuhastella tytön kanssa ja se oma lämmin paikka?

8.1.2012 Nukkak osoittautuu lenkillä myös leikkisäksi kaveriksi ja tykkää touhuta kepin kanssa. Erityisen mieluisaa on kiereskely hangessa :) Nunnakin arvioitu ikä on jotain 2-4 vuoden väliltä.

21.12.2011. Nunnak on nuorehko, aikuinen saksanpaimenkoira(mix)tyttö, joka on alunperin päätynyt Kohtla-Järven koiratarhalle. Luonteeltaan Nunnak on energinen ja iloinen koiratyttö, joka etsii koiraharrastuksista kiinnostunutta kotia. Hoitopaikassaan Nunnak on tullut toimeen toisten koirien sekä lasten 10+ kanssa. Varmuuden vuoksi Nunnakia ei kuitenkaan suositella kotiin, jossa on toisia narttukoiria.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 250 euroa.