Nuki (nyk. Vili)

Lisätty sivulle: 2012-02-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nuki (nyk. Vili)
27.4.2012 Nuki sai kodin Helsingistä tyttökoiran kaverina

***

Kuulumisia ja kuvia kodista

17.1.2013 Lisätty kuva

***

Kastroitu urospentu, noin 4-6kk

5.3.2012 Nuki on erittäin avoin ja kiltti pentu, joka ei kasva kovinkaan suureksi. Antaa nätisti käsitellä itseään ja ottaa syliin, on hyvin utelias olematta kuitenkaan liian innokas tai energinen. Nuki tykkää paljon kylän vapaaehtoisista lapsista, jotka käyvät tarhalla pitämässä koirille seuraa ja antavatkin Nukille paljon huomiota. Nuki on aivan valloittava pentu! Jäänee kooltaan aikuisena alle polven korkuiseksi.

28.2.2012 Yhteistyötarhamme pitäjä oli hakenut Nukitsemehedin pentuineen tarhalle paikkakunnan sosiaalityöntekijän pyynnöstä. Koirat olivat yksin keskelle metsään vanhan talonpaikan raunioihin rakennetussa bunkkerissa, joka niin pieni, että yksi ihminen tuskin ympäri kiinnitettävä mahtui. Emo Nukisamehed ja pennut Nuki ja Nuhanenu etsivät kauttamme koteja. Kolmas pennuista on jäämässä hoitopaikkaansa virossa. Pennuista Nuki on oletettavasti aikaisempaa pentuetta ja jäänyt emonsa seuraksi. Se on paljon isompi ja vanhemman oloinen käytökseltään kuin nuorempi Nuhanenu. Nuhiksen perhe on yllättävän hyvässä kunnossa vaikka ovat olleet bunkkerissa jo pitemmän aikaa oman onnensa nojassa. Ilmeisesti he ovat saaneet hyvin yksipuolista ruokaa ja nuhiksilla voi olla puutostiloja vitamiineista ja kivennäisaineista.

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnastaja. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.