Nuka

07.05.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Nukalle etsitään koirakokemusta omaavaa liikunnallista kotia

Nukasta otetaan kyselyjä vastaan tällä hetkellä AINOASTAAN sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Nukalle tarjota.

22.03.2024

Komea rekisteröity siperianhusky Nuka etsii uutta kotia. Nuka on uusia ihmisiä kohtaan hieman hitaasti lämpiävä, vieraan on annettava pojan itse rauhassa tutustua omaan tahtiinsa. Ensimmäisenä ei kannata olla työntämässä kättä pojan eteen, tällä tavalla tulija vaan herättää enemmän epäilyksiä pojan mielessä. Ei ole kuitenkaan aggressiivinen.
Tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa joten sijoitetaan mieluiten ainoaksi lemmikiksi tai sosiaalisen, samankokoisen nartun kaveriksi. Tämä edellyttää koirien tapaamista ainakin kerran ennen kotiutuspäätöstä jotta nähdään miten koirien kemiat kohtaavat.
Nukalla on vaikeuksia yksinjäämisen kanssa, pahimmillaan ei tahdo päästää ihmisiä lähtemään ja haluaisi väkisin mukaan. Oven sulkeuduttua, haukkuu perään ja hyppii ovea vasten, tarvitsee paljon harjoittelua yksinoloon. Pöydille jos jää jotain syötäväksi kelpaavaa saattaa se olla kadonnut parempiin suihin kotiväen palattua takaisin, pöydälle unohtunut vesipullokin voi kelvata askartelun kohteeksi, on erittäin taitava availemaan korkkeja vapauttaen vedet pullosta lattialle. Uuden kodin tulee olla varautunut käytöksen pahenemiseen paikan vaihtuessa  ja yksinolo harjoitukset tuleekin aloittaa heti koiran kotiutuessa pienin askelin.
Lenkillä kävelee reippaasti, joillekin koirille voi vastata haukunnalla toisen aloittaessa.
Nukalle etsitään liikunnallista kotia mieluiten rivi-tai omakotitalosta ja omistajan tulee sitoutua huolehtimaan koiran riittävästä liikunnan, aktivoinnin ja koulutuksen määrästä. Turhautuessaan Nuka varmasti keksii itse puuhastelua joka ilmenee ei toivottuna käytöksenä. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi eikä pelkästään ulkokoiraksi.
Nuka on tällä hetkellä Helsingissä jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742 (kesälomalla 20.6.-31.7.2024)

Soittoajat: ma-pe klo 10-18.

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.