Nufi

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Viro, Virumaa

Sijainti: Viro

Ystävällinen ja vauhdikas Nufi etsii loppuelämän kotia.

26.3.2019 Nufi on odottanut kotia Virumaan tarhalla, Rakveressa viime vuoden lokakuusta lähtien. Nufi on ystävällinen ja energinen koirapoika, joka etsii aktiivista kotia. Tarhalle tullessa Nufi yrittää kiinnittää vierailijoiden huomion itseensä hyppimällä tarhan aitausta vasten, Nufi tahtoisi niin mielellään päästä hetkeksi juoksemaan ja nauttimaan ihmisten huomiosta. Nufi nauttii rapsutuksista ja kellahtaakin enimmät energiat purettuaan syliin makaamaan. Tarhalla ollessaan Nufi on tullut hyvin myös juttuun muiden tarhan koirien kanssa. Nufi on todella ihmisystävällinen ja tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa. Pienemmät lapset saattavat toki jäädä jalkoihin, koska Nufi on niin vauhdikas. Nufi on keskikoinen ja painaa noin 25-30 kg. Nufin toisessa etutassussa on vanha vamma, jota ei ole aikanaan hoidettu kuntoon, vaan jalka on luutunut virheasentoon. Tämä ei kuitenkaan haittaa Nufin liikkumista ja Nufi käyttää jalkaa normaaliin tapaan. Eläinlääkäri on myös tarhalla tutkinut jalan. Nufin historia, taustat ja rotuperimä eivät ole tarkemmin tiedossa. Nufiin on mahdollista mennä tutustumaan Virumaan tarhalle.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.