Nublu

Lisätty sivulle: 2012-07-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nublu
15.9.2012 Nublu sai kodin Helsingistä.

***

Urospentu, noin 2kk

16.7.2012 Nublusta ei oteta enää vastaan kyselyitä.

9.7.2012 Nublu on päätynyt Pärnun tarhan johtajan luo kotihoitoon, kun ihminen joka sai pennun lahjaksi, ei tätä tahtonut pitää, joten koiran ostaja otti johtajaan yhteyttä. Nublusta ei tiedetä onko poika puhdas- vai sekarotuinen mäyräkoira.

Nublu on syntynyt 27.4 ja on aivan tavallinen, iloinen, avoin ja huomionkipeä pentu. Hoitokodissa on muita koiria, joista Nublu myös pitää. Nublu nukkuisi mielellään ihmisten vierellä ja muutenkin tahtoo olla paljon ihmisten lähellä.

Nublu etsii kotia, joka on valmis situoutumaan Nubluun koko tämän loppuelämän ajaksi, ei vain siksi aikaa kun Nublu on suloinen pikkuruinen pentu. Hoitokodissa harjoitellaan sisäsiisteyttä, ja tätä koulutusta tulevan kodin pitää tietysti jatkaa. Tulevan kodin pitäisi myös mennä Nublun kanssa pentukoulutukseen, jotta pienen mäyräkoiran elämä saa mahdollisimman hyvän alun. :)

Tuleva koti noutaa Nublun Tallinnasta.

Nublu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus pentukoirasta 200 euroa.