Nora

Lisätty sivulle: 2012-08-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nora
26.9.2012 Nora sai kodin Jokelasta

***

Steriloitu narttukoira, kotihoidossa Helsingissä

17.9.2012 Nora on ollut nyt pari päivää kotihoidossa ja se on sopeutunut hyvin maiseman muutokseen. Nora tulee toimeen perheen pienten lasten kanssa, vaikka välillä liikaa hellyyttä saatuaan se voi murahtaa pienimmälle, 1-vuotiaalle ja mennä omaan piilopaikkaansa sohvantaakse rauhoittumaan. Perheen 3-vuotias lapsi saa halata sekä rapsutella Noraa ja yöllä saa pusujakin kun Nora hyppää hänen viereensä sänkyyn hakemaan läheisyyttä.

Kerrostalon ääniä Nora ei toistaiseksi ole haukkunut, myöskään portaita se ei pelkää, mutta hissi on sen verran pelottava että siellä mennään sylikyydissä. Nora on ollut sisäsiisti, mutta se ei vielä ole ollut täysin yksin kotona. Nora tulee aika hyvin toimeen perheen toisen koiran kanssa, mutta välillä vähän muristaan. Nora sopisi siis vähän vanhempien lasten perheeseen, ja joko ainoaksi koiraksi tai tasapainoisen koiran kaveriksi, joka ei pienistä murinoista hätkähtele.

Nora on pienempi kuin kuvista näyttää, se on vain n. 40 cm korkea ja painaa n. 10 kg.

14.8.2012 Nora on sympaattinen pieni narttu, Nora on alle polven korkuinen. Nora on leikattu Valgan kaupunkin kustantamana, Nora on vuosia kiertänyt kodista kotiin ja usein ollut tarhallakin. Syytä miksei Nora ole pysyvää kotia löytänyt ei tiedetä. Nora on oikein mukava koira tarhaoloissa. Myöskään Noran iästä ei ole varmuutta, aikuinen se jo kuitenkin on. Nora on leikkisä ja pirteä. Nora kulkee nätisti hihnassa ja myös lapset pystyvät sitä taluttamaan. Nora on mukava koira, joka olisi loppuelämän pysyvän kodin ansainnut. Nora tulee toimeen toisten koirienkin kanssa. Nora haukkuu jonkin verran. Nora pitää herkuista hyvin paljon.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa