Nopsa

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Palloja rakastava Nopsa on etevä koppari

01.06.2021

Rekisteröimätön saksanpaimenkoira Nopsa etsii uutta kotia. Ovikellon soidessa kuuluu kumea haukahdus joka ilmoittaa tulijalle että talossa ollaan paikalla. Nopsa tarkistaa tulijan ovella tarkasti ja hetken päästä häntä heiluen odottelee mahdollisia herkkuja. Lenkille lähdettäessä tutkailee tarkkaavaisesti ympäristöä, kävelee hihnassa nätisti, joidenkin hajujen perään hieman vetää ollen kuitenkin taluttajan hallinnassa. Vastaantuleville koirille haukkuu, tähän tarvitsee vielä koulutusta jotta ohitus sujuu ongelmitta. Kauempaa tai hieman sivulta kulkevat koirat eivät nostata pojassa kierroksia, saattaa vaan katsahtaa kohti ja jatkaa matkaansa, ainoastaan täysin vastaantulevat koirat ovat ongelma. Nopsa on kuitenkin hyvin tottelevainen ja namien avulla koulutuskin on helppoa, osaa joitakin peruskäskyjäkin hienosti. Automatkalle poika on aina valmis ja matkustaa oikein mallikkaasti ilman ongelmia. Nopsa ei tule toimeen toisten koirien kanssa joten pojalle haetaan kotia ainoana eläimenä. Poikaa ei sijoiteta myöskään lapsiperheeseen sillä yhdistyksellä ei ole tietoa miten suhtautuu lapsiin. Nopsalle haetaan koirakokemusta omaavaa aikuiskotia joko rivi-tai omakotitalosta. Tulevan kodin tulee sitoutua koiran kouluttamiseen sekä huolehtia päivittäin koiran riittävästä liikunnan ja aktivoinnin määrästä. Nopsa on sisäsiisti ja sijaiskodissa Uudellamaalla jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan. Painoa pojalla on tällä hetkellä 29kg ja korkeutta n. 62cm.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-19

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.