Noppa, Zabavan Tasso,

Lisätty sivulle: 2009-06-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Noppa, Zabavan Tasso,
5.7.2009 Noppa sai kodin Loimaalta ainoana koirana

***

Uros, noin 7v.

12.6.2009 Noppa (Zabavan Tasso) on musta-valkoinen dalmatialaisuros, hoitokodissa Satakunnassa tällä hetkellä. Luonteeltaan iloinen, kiltti, seurallinen, lapsiystävällinen ja leikkisä. Noppa on syntynyt 16.10.2002, joten Noppa täyttää tänä vuonna 7-vuotta.

Rakastaa metsässä juoksemista, kallioilla ylös alas ravaamista, pallo/ keppileikkejä sekä yleistä toimintaa/riehumista. On erittäin pentumainen niin ulkonäöltään kuin luonteeltaan. On siis dalmatialaisurokseksi pienikokoinen.

Mukana aina kaikessa, seuraa vieressä esim.kotiaskareissa. Osaa peruskäskyt (ei ota, istu, tassu ym.) mutta on silti kuitenkin”kouluttamaton”, joten saattaa jukuripäisyydestään johtuen joskus hieman unohdella simppelit käskyt :) On siis myös aika jääräpää, sillä haluaa todella olla kaikessa mukana.

Noppaa saa halata, silittää ja suukottaa, se myös rakastaa kun sille jutellaan tai lauletaan sekä rapsutetaan. Noppa myös muistaa pyytää rapsutuksia.

Erittäin haukkuherkkä jos kuuluu outoja ääniä, auto ajaa pihaan, joku tulee kylään ym. Haukkuminen ei ole aggressiivista. Rodulle ominainen “hymyily” hampaat irvessä, on aina läsnä kun joku tuttu, rakas ym. muu läheinen ystävä tulee käymään. Kaunis, sopusuhtainen ja ihana koira.

Toivomuksena olisi että Nopan viimeinen, lopullinen omistaja olisi esim. aktiivinen koiraharrastaja tms. joka jaksaa touhuta Nopan kanssa ulkona ym