Nitro (nyk. Rasmus)

Lisätty sivulle: 2007-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nitro (nyk. Rasmus)
2/2007 Nitro sai kodin pääkaupunkiseudulta

***
Kuulumisia kodista:

19.4.2007 Hei, emme löytäneet tapaa lisätä Rasmuksesta uusia kuvia rekkurescue sivuille joten lähetimme ne sinulle. Poika on kasvanut hurjasti. Tekee pikku tuhoja kun olemme poissa kotona.. Tässäpä muutama uusi kuva n.20kg painavasta Rasmuksesta. Terveisin: Jaana, Hannu ja Rasmus

27.2.2007 “Ihan hyvin meni matka ja Nitro on nykyään sitten Rasmus. Laivamatka meni vaivattomasti koirahytissä matkustaen ja välillä siellä nukkuen tai leikkien aikaa kulutettiin.. :o) Rasmus on kotiutunut hirveän hyvin uuteen kotiympäristöönsä ja on oppinut todellä äkkiä kävelemään hihnassa. Muutama haukahduskin on jo kuulunut, kun tavattiin Jaanan isän kissaherran..

Pennulle maistuu ruoka ihan hyvin ja viihtyy hyvin meidän seurassamme. Niin ja ensinmäisellä pesullakin ollaan oltu ja sekin meni ihan hyvin vaikka alussa pikkuisen vaavia jännittikin, että mitäs nyt tapahtuu. Ja suhteelisen sisäsiistiksikin ollaan opittu muutamia vahinkoja lukuun ottamatta.. :o) Ystävällisin terveisin: Hannu, Jaana ja Rasmus”

***

Urospentu

Hogan, Cena, Booker, Nitro, Mysterio ja Edge ovat 6 mustaa urospentua Tallinnan loomade hoiupaikissa reg 4765-4770. Booker ja Edge ovat pidempikarvaisia ja loput 4 lyhytkarvaisia.

Pennut ovat syntyneet 14.11.2006 työmaa-alueelle, josta ne 30.1 siirrettiin tehon tarhalle kotia etsimään. Pentujen emä toimii alueella vahtikoirana. Emä on väriltään musta ja on noin saksanpaimenkoiran kokoinen. Isä on puolestaan naapurin musta keskikokoinen uros.