Nipsu

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

27.10.2019 Nipsu sai kodin Vantaalta.

17.9.2019 Nipsu on kesän aikana reipastunut kovasti, eikä monikaan uusi asia jännitä enää. Lenkkeilystä ja ulkoilusta Nipsu nauttii suunnattomasti, eikä Nipsu etenkään ulkona ollessaan jännitä uusiakaan juttuja. Nipsu on päässyt tutustumaan myös hevosiin ja Nipsu onkin tallilla kuin kotonaan, eikä ole hevosista moksiskaan. Toisten koirien kanssa Nipsu tulee hyvin juttuun ja Nipsu haluaisikin päästä kaikkien kanssa leikkimään. Nipsu on leikkiessään todella vauhdikas ja ihan pienet kaverit saattavatkin jäädä jalkoihin. Nipsu on keskikokoinen ja painaa noin 20kg.

29.7.2019 Nipsu on menneisyydessään johtuen hieman arka uusia ihmisiä kohtaan ja Nipsu vaatiikin hetken aikaan tottuakseen, mutta tämän jälkeen Nipsusta saa mitä parhaimman ystävän. Sisällä Nipsu rakastaa parkkeerata itsensä aivan viereen tai vaikka syliin asti. Sijaiskodissa Nipsulla on kaverina leikattu uroskoira, jonka kanssa Nipsu tulee todella hyvin juttuun. Nipsun uudessa kodissa voisikin olla koirakaveri valmiina, jolta Nipsu voi ottaa mallia ja kehen voi tukeutua.

Koska Nipsu saattaa arastella kovia ääniä ja uusia ihmisiä, paras koti Nipsulle olisikin rauhallinen aikuiskoti, jossa ei ole ihan pieniä lapsia. Kaikki hoitotoimenpiteet, kynsienleikkuut yms Nipsun kanssa sujuvat ongelmitta. Nipsu osaa olla yksin kotona, eikä autossa matkustaminenkaan tuota ongelmia.

Nipsu on energinen ja nauttii päästessään pitkille lenkeille. Nipsu osaa kulkea nätisti remmissä, joskin Nipsu haluaisi käydä tutustumassa kaikkiin vastaantuleviin koiriin.

Nipsu on ollut sijaiskodissa jo toukokuusta asti. Nipsu oli huonokuntoinen tullessaan ja sillä oli juuri ollut pennut. Nipsulla oli sekä nisä- että kohtutulehdus sekä pernassa näkyi myös verihyytymä. Lisäksi Nipsulla oli anemia ja se oli aliravittu. Nipsu on saanut toipua ihan rauhassa kesän ajan ja nyt Nipsu on vihdoista viimein terve ja valmis matkaamaan uuteen elämään ja loppuelämän kotiin.