Nipsu

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Ystävällinen Nipsu etsii koirakokemusta omaavaa kotia, jossa sillä olisi reipas uroskoira kaverinaan.

29.7.2019 Nipsu on menneisyydessään johtuen hieman arka uusia ihmisiä kohtaan ja Nipsu vaatiikin hetken aikaan tottuakseen, mutta tämän jälkeen Nipsusta saa mitä parhaimman ystävän. Sisällä Nipsu rakastaa parkkeerata itsensä aivan viereen tai vaikka syliin asti. Sijaiskodissa Nipsulla on kaverina leikattu uroskoira, jonka kanssa Nipsu tulee todella hyvin juttuun. Nipsun uudessa kodissa olisikin hyvä olla koirakaveri valmiina, jolta Nipsu voi ottaa mallia ja kehen voi tukeutua.

Koska Nipsu saattaa arastella kovia ääniä ja uusia ihmisiä, paras koti Nipsulle olisikin rauhallinen aikuiskoti, jossa ei ole ihan pieniä lapsia. Kaikki hoitotoimenpiteet, kynsienleikkuut yms Nipsun kanssa sujuvat ongelmitta. Nipsu osaa olla yksin kotona, eikä autossa matkustaminenkaan tuota ongelmia.

Nipsu on energinen ja nauttii päästessään pitkille lenkeille. Nipsu osaa kulkea nätisti remmissä, joskin Nipsu haluaisi käydä tutustumassa kaikkiin vastaantuleviin koiriin.

Nipsu on ollut sijaiskodissa jo toukokuusta asti. Nipsu oli huonokuntoinen tullessaan ja sillä oli juuri ollut pennut. Nipsulla oli sekä nisä- että kohtutulehdus sekä pernassa näkyi myös verihyytymä. Lisäksi Nipsulla oli anemia ja se oli aliravittu. Nipsu on saanut toipua ihan rauhassa kesän ajan ja nyt Nipsu on vihdoista viimein terve ja valmis matkaamaan uuteen elämään ja loppuelämän kotiin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.