Nipsu 1, Tuutikin pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Nipsu 1, Tuutikin pentu
19.6.2009 Nipsu jää kotiin

***

Kastroitu uros, noin 2v.

16.8.2008 Nipsu hakee uutta kotia. Nipsu on 2-vuotias monirotuinen kastroitu uros. Kokoa on n. sakemannin verran, rakenne vain tukevampi. Luonteeltaan Nipsu on avoin ja erittäin seurallinen, mutta omaa myös vahtivietin. Tällä hetkellä Nipsun laumaan kuuluu isä, äti, 2 teini-ikäistä lasta, saksanpaimenkoiranarttu Dana sekä 2 kissaa.

Nipsun uusi koti tulisi olla omakotitalossa johtuen Nipsun vahtivietistä. Nipsu ilmoittaa haukkumalla pihalla kulkijat sekä myös sisälle tulijat mutta ottaa kyllä vieraat häntä heiluen vastaan jos oma väki on paikalla.

Nipsun uudessa kodissa ei myöskään saa olla pieniä (alle yläasteikäisiä) lapsia sillä Nipsu ei tule toimeen pienten lapsen kanssa ja leikitkin voivat olla pienille lapsille liian rajuja. Eli Nipsu ei myöskään ole “nuorenparin” koira.

Koirakaveri olisi suotava sillä Nipsu osaa olla kotona kiltisti kaverin kanssa mutta aivan yksin jäädessään ulvoo ja raapii ulko-ovea. Ei ole selvinnyt onko varsinaista eroahdistusta vai vaan mustasukkaisuutta siitä että ei otettu mukaan mutta toinen pääsi.

Nipsu ei myöskään lähde kenenkään ensimmäiseksi koiraksi. Pitää olla kokemusta isoista vartioivista koirista. Nipsulla on leppoisan kuoren alla vahva luonne joka vaatii jämäkän ja määrätietoisen omistajan jotta ei tule arvojärjestys ongelmia.

Nipsu sopii harrastavalle ihmiselle jolla on paljon aikaa Nipsulle sillä Nipsulla riittää tarmoa touhuta loputtomasti. “Nakkipalkalla” suoritettava “aivojumppa” on mieluisaa touhua ja Nipsu on muutenkin kaikessa mukana, oli sitten kyse joulukinkun paistosta tai vessanpöntön pesusta.

Jos kiinnostuit ja voisit tarjota Nipsulle vaatimukset täyttävän kodin niin ota yhteyttä, keskustellaan lisää olisitko sinä Nipsulle juuri se oikea.

***

9.9.2006 Nipsu muutti omaan kotiin

22.8.2006 Nipsu on yksi Tuutikin pennuista (Hemuli, Niiskuneiti, Nipsu, Nuuskamuikkunen, Pikkumyy). Nipsu on porukan syöppö, herttainen pojankoltiainen jonka häntä heiluu iloisesti kun “vauvalaatikosta” nostetaan syliin. Hoidossa Paimiossa.