Ninja

Lisätty sivulle: 2014-12-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ninja
1.2.2015 Ninja sai kodin Turusta.

***

Kuvia ja kuulumisia kodista:

18.2.2015 Meillä on mennyt todella mukavasti ! Ninja kotiutui hyvinkin äkkiä tänne minun luokse, ja on kyllä ottanut minut isännäkseen. Sain töistä viikon lomaa alkuun ja samalla viikolla heti aloitimme yksinolo harjoitukset, kuin myös olemme tässä kahden ja puolen viikon aikana peruskäskyjä opetelleet sisäsiisteyden ohella. Ninja on ollut todella reipas ja hän osaa jo olla yksin, joinain päivinä ei ole tehnyt sisälle mitään tarpeitaan, mutta joinain päivinä saattanut kerran tai pari kertaa pissata lattialle. Ensimmäisenä yksinolopäivänä oli myös kakannut. Luulenpa että hän on jo sisäsiiteyden periaatteen omaksunut, mutta pidättämisessä saattaa olla vielä ongelmia.

Hän on tutustunut naapuruston koiriin sekä tulee heidän kanssaan toimeen, kuin myös muiden ihmisten. Eteenkin tyttöstäväni ja hänen koiransa kanssa tulevat luojan kiitos) toimeen todella hyvin, he ovat olleet täällä yötä, ja viime viikonloppuna olimme paimiossa heidän luonaan, ja reissu meni todela hyvin. Autossa sekä linja-autossa olemista pelkää kovasti (kuolaa, tärisee, oksentaa), mutta sekin ajan kanssa varmasti korjaantuu.

Ninja osaa peruskäskyt jo, (istu, maahan, tassu, odota, tänne, syö ruo’an vasta luvan saatuaan.) Hänellä on todella hyvä ruokahalu sekä hän on alkanut jo kasvamaan siitä hieman “riutuneesta” olemuksestaan. Hän tykkää olla suihkussa (kävimme samana päivänä kun hän tuli, sillä ei tuoksunut kovin miellyttävältä, sekä olimme tänään myös suihkussa, kun hän oli hieman likainen.) Meillä on siis kaiken kaikkiaan mennyt todella hyvin, ja olemme molemmat onnellisia kyllä varmasti. Kiitos vielä paljon yhteistyöstä sekä Ninjan järjestämisestä minulle!

***

Leikattu narttupentu, 2,5 kk

12.12.2014 Ninja (17393) on 2,5 kuukautinen tyttöpentu Tallinnan tarhalla. Ninja on syntynyt tarhalla. Sen emo löydettiin kaduilta harhailemasta ja tuotiin tarhalle turvaan. Emo synnytti seuraavana päivänä 12 pentua. Todennäköisesti perimässä on saksanpaimenkoiraa ja rotikkaa, joten tulevassa kodissa oltava kokemusta näistä roduista. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Koulutukseen ja käytöstapojen opettamiseen on tulevan kodin sitouduttava. Kuva myös emokoirasta.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.