Ninja

Lisätty sivulle: 2007-07-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ninja
27.7.2007 Ninja sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista

1.8.2007 Ninja on aivan ihana! Ei traumoja, aktiivinen, sosiaalinen, valpas, älykäs, sopusuhtainen, kaunis, hellyyden kipeä aina välillä. Toisin sanoen; älyttömän upea rekku!

Hakureissu sujui paremmin kuin hyvin. Ninja käyttäytyi taksissa kuin vanha matkustaja istuen Iinan sylissä. Terminaali -hässäkät ei Ninjaa haitannut ja passintarkastuksessakin neiti istui ja odotti vuoroansa aivan kuin olisi maailmanmatkaaja. Tarkkailtavaa Ninjalle riitti satamassa että laivalla ja siinä Ninja on mestari suurine korvinensa. Hyttiin päästyämme Iina antoi Ninjalle lelun, jolla Ninja leikki n. puolitoista tuntia ja vasta sitten väsymys tuli! Todella vilkas ja aktiivinen! Laivareissu sujui hyvin ja täytyy kehua Eckerö- linen henkilökuntaa erittäin hyvästä palvelusta ja ystävällisyydestä.

Kotiin päästyämme Ninja tutki joka nurkan tietysti ja suostui nukkumaan vasta kun kaikki laumasta meni nukkumaan. Nyt harjoitellaan ulos pissimistä ja kakkaamista. Suunta on hyvä, mutta vahinkoja sattuu tietysti. Ja tuleehan Myllypuron erinomaiset ulkoilumaastot Ninjalle heti alkuun tutuiksi. Olemme kaikki onnellisia uudesta perheenjäsenestämme ja luulen, että Ninja on myös tyytyväinen uuteen kotiinsa.

***

Narttupentu, noin 4kk

16.7.2007 Ninja hyppelehti iloisesti häkissään, kun lähestyimme sitä. Lenkille se olisi lähtenyt mielellään, mutta valitettavasti emme ehtineet viemään sitä ulos. Ninja on todella kaunis pentu, vaikutti hyväkuntoiselta ja terveeltä.

12.7.2007 Ninja, reg nro 6397, on noin 4 kuukauden ikäinen narttupentu Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, jonne se on tullut 10.7.

Ninja oli jo kertaalleen tarhalla, noin kuutisen viikkoa sitten neiti pääsi kotiin. Valitettavasti Ninja tuotiin kuitenkin takaisin tarhalle, selityksenä kerrottiin, että Ninja pureskelee lasten käsiä. Ninja onkin kovin energinen nuori neiti, jolle ei ole juurikaan tapoja opetettu. Ninjalla on tällä hetkellä korkeutta n. 40 cm. Ninja etsii aktiivista kotia, koirakouluunkin neiti menisi mielellään!

Tuleva omistaja hakee Ninjan Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Ninjasta on 100 €.