Niki

Lisätty sivulle: 2013-01-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Niki
28.1.2013 Niki sai kodin Helsingistä.

***

Urospentu, noin 4kk

8.1.2013 Niki on 21.9.2012 syntynyt ruskea pikku hiiviö, urospentu. Nikistä löytyy ainakin mäyräkoiraa ja kenties jotain snautseri/terrieriä. Luonnetta löytyy sopivasti. Kova poika menemään piiloon peittojan alle ja tyynyjen takana on kiva leikkiä. Tulee toimeen kaikkien koirien ja ihmisten kanssa ja kissasta ei välittänyt yhtään haisteli vaan.

Niki on kova poika nukkumaan sylissä tassut taivasta kohden. Tarpeet tekee hienosti ulos ja sisällä paperille. Syö hyvin ja tykkää juosta muiden koirien kanssa kovaa ulkona ja kyllä myös sisälläkin:) Niki on Virossa kotihoidossa perheessä jossa pieni koira ja kissa, mutta kaiken kokoiset koirat ovat leikkikavereina ok. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Koirakaverikin olisi tulevassa kodissa plussaa.

Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.