Nike

Lisätty sivulle: 2011-12-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nike
2012 Nike sai kodin ainoana koirana Helsingistä

***

2.4.2012 Nike etsii nyt uudelleen kotia, kotihoitaja joutui tekemään surullisen päätöksen siitä, että hänen aikansa ei riitä Nikelle. Nike on ollut nyt hoidossa kolmisen kuukautta perheessä, jossa on pojan lisäksi 2 narttukoiraa. Näiden kanssa Nike on tullut hyvin juttuun. Samoin Nike on erittäin ihmisrakas, tykkää nukkua sohvalla ja sängyssä oman ihmisen kainalossa.

Nike etsii kotia, jossa ei ole uroskoiria, eikä myöskään ihan pieniä lapsia, vaikka se myös lasten kanssa tulee toimeen. Uuden omistajan tulee omata kokemusta tämäntyyppisistä koirista. Vaikka Nike tykkää sohvalla välillä löhöillä, se tarvitsee paljon toimintaa ja liikuntaa.

***

Kastroitu uros, noin 4v.

7.12.2011 Nike on noin 4-vuotias, mahdollisesti amerikanstaffordshirenterrieri. Nike vietiin tarhalle kodista.

Nike on energinen ja aktiivinen koira, eikä sitä luovuteta perheeseen, jossa ei ole aiempaa kokemusta tämäntyyppisistä koirista. Tarhaoloissa Nike tuli toimeen myös urosten kanssa, mutta varmuuden vuoksi sitä ei sijoiteta perheeseen, jossa on toisia uroskoiria. Nikea ei myöskään sijoiteta kotiin, jossa on pieniä lapsia, koska kokemusta lasten kanssa toimeentulemisesta ei ole.

Nike luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, rokotettuna, tunnistusmerkittynä ja loishäädettynä. Nike tuodaan maahan edelleen väliotettävien eläinten maahantuontisäädöksiä noudattaen. Kulukorvaus Nikesta on 200 euroa.