Nika

Lisätty sivulle: 2012-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nika
20.6.2013 Nika sai uuden kodin.

***

Kuulumisia kodista:

29.6.2013 Nika on nyt ollut meillä reilun viikon ja hyvin on mennyt. Tyttö on virkeä ja iloinen ja tulee kivasti toimeen perheemme toisen koiran, Ässän kanssa. Niistä onkin valtavasti seuraa toisilleen.

Nikasta on tullut kova hakemaan läheisyyttä ja rapsutuksia sekä antamaan pusuja. Sohvasta on tullut sen lempparipaikka, ja muutenkin Nika on sopeutunut kotiimme hyvin. Ulkoilemme paljon ja Nika nauttii koirapuistossa juoksentelusta ja luonnonhelmassa lenkkeilystä. Näinkin lyhyessä ajassa, on koirasta tullut meille kovin rakas. Mahtava pakkaus.

***

Steriloitu narttukoira, alle 2v. kotihoidossa Somerniemellä/Somero

6.6.2013 Nika on mahti tyttö, kova lenkkeilemään ja uimaan. Koirassa ei ole mitään vikaa, mutta vain uroskoiran kaveriksi. Kova leikkimään palloilla ja pehmoleluilla. Viikossa tytöstä on tullut kova hakemaan hellyyttä ja jakamaan pusuja.

Nika sopii perheeseen, jossa liikutaan paljon. Vapaana olen pitänyt vain aidatulla pihalla. Nika on kova bongailemaan hajuja lenkillä. Aluksi vetää, mutta meno rauhoittuu kunhan hetki on kävelty. Nika osaa puhua koiraa hyvin, ja ruotsi on hänellä ollut kotikielenä, koska kaikki käskyt ja pyynnöt sujuu sujuvasti ruotsiksi. Kovasti myös yrittää ymmärtää myös suomea. Ainakin kerjääminen sujuu molemmilla kotimaisilla kielillä sujuvasti!

29.5.2013 Nika etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muuttumisen vuoksi.
Nika on noin 45-50 cm korkea, siro tyttö. Tulee toimeen urosten kanssa.

Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on rokotuskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***
20.1.2013 Nika sai kodin Lohjalta.

***

18.11.2012 Nika haukahtelee häkissään kerjätessään huomiota. Kutenkin välittömästi kun menin hakemaan tyttöä lenkille haukunta vaimeni, eikä ulkoillessa tytöstä kuulunut pihaustakaan. Nika on kaunis, hyvin iloiselta näyttävä koira, jonka kanssa on mukava kävellä, koska se ei reagoi esim. ohimeneviin autoihin tai toisiin haukkuviin koiriin. Arkuudesta ei näy enää tietoakaan, ainakaan naisten keskuudessa. Lenkin päätteeksi menimme Nikan kanssa juoksuaitaukseen, jossa tyttö ottikin kovan spurtin ja näytti niin iloiselta, kun sai juosta vapaana hetken. Nika antaa käsitellä itseään nätisti, antoi katsoa hampaat ja tassut. Nika onkin varsinainen kultatyttö, joka vielä odottaa sitä omaa kotiaan, joka huomaa tämän kaunottaren.

26.8.2012 Nika on 10kk ikäinen steriloitu narttu Tallinnan tarhalla. Nika on vilkas kuten laikatyyppiset koirat yleensäkin, mutta hyvin ystävällinen. Vieraita se vähän ujostelee, mutta yleisesti ottaen Nika on kiltti ja mukava koira. Se oudoksuu vähän pantaa ja hihnaa, mutta tarhalla Nikaa totutetaan kulkemaan hihnassa. Nikan perimässä on laikaa, joten siltä löytyy riistaviettiä. Nika on hyvin kaunis “Faaraokoira”. Sitä ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi, eikä kovin pienten lasten perheeseen. Koska Nika voi olla todella riehakas, jolloin lapset saattaisivat jäädä jalkoihin. Nika tulee toimeen urosten kanssa.

Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.