Neti

Lisätty sivulle: 2009-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Neti
4.9.2009 Neti sai kodin Keravalta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.9.2009 Lisätty kuvia kodista.

16.9.2009 Olimme tänään Netin kanssa eläinlääkärissä, kaikki oli ok! Lääkäri kehui turkkia ja takajalkojen lihakset olivat kuulemma oikein hyvässä kunnossa :) eli reippaan lenkkikaverin sain ;) Juttelimme myös Netin leikkauksesta, hänen mielestä se on oikein järkevää, Neti on hyvässä kunnossa, ja leikkaaminen kuitenkin sulkee pois riskin mahdolliseen kohtusyöpään yms.vanhuuden vaivoille. Neidillä on alkanut juoksut nyt, joten ajattelimme leikkaamisen olevan sopiva myöhemmin talvella, kunhan ensin ollaan asetuttu taloksi oikein kunnolla.

Netistä on kuoriutunut pippurinen mummo, ei ole enää sama “anteeksi kun olen olemassa” jollainen oli tullessaan. Kovasti puolustaa kotia ja pihalla pitää vahtia narun päässä kun haravoimme yms :) Mutta ihan mahdottomaksi ei reviirivahtiminen ole ainakaan vielä mennyt. :)

Kissoihin Neti on suhtautunut tosi nätisti, ei jahtaa tms, ja osaa nuuhkia ja tutustua nätisti. Hihnassa mennään edelleen hienosti, ja toisia koiria Neti joko pelkää tai tutustuu nätisti. Iltaisin kun on jo hämärää, saattaa haukahtaa kerran vastaantulijoille, luulen että se johtuu juuri tuosta että pelottaa hieman. Mutta kaikinpuolin hyvin menee siis! Paula & Neti

***

Narttukoira, noin 10v.

Neti on pieni narttukoira, joka löydettiin huonossa kunnossa hoitamattomana ja toimitettiin Valgan koiratarhalle heinäkuun alussa -09.

11.8.2009 Neti oli viikko sitten hammasremontissa ja samalla poistettiin vatsasta pieniä kasvaimia.

Neti luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Netin Tallinnasta.
Kulukorvaus 150 euroa.