Nestori (nyk. Kaapo), Siirin pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nestori (nyk. Kaapo), Siirin pentu
18.1.2003 Kaapo sai kodin

***

Kuulumisia kodista:

12.12.2006 Kaapo muutti luokseni nimipäivänäni 18.1.2003 ja olikin mitä ihanin “lahja”. Vanhempi sekarotuinen urokseni sopeutui pennun tuloon hyvin vaikka oltaisiin sen mielestä selvästi kahdestaankin pärjätty.

Ensimmäisen vuotensa Kaapo asui kaupunkioloissa, kerrostalossa Vantaalla. Nyttemmin olemme asuneet maalla jo useita vuosia. Koirat, joista kumpikin on
asunut kaupungissa, osaavat todella arvostaa maaseudun tarjoamaa vapautta. Hihnoja tarvitaan harvoin, kotipihalla osataan pysyä. Olen hevosalan ammattilainen ja koirat kulkevat useinmiten mukanani töissä. Tallilla onkin mukavaa leikkiä ja seurustella muiden tallikoirien kanssa ja samalla vahtia, että hevoset käyttäytyvät kunnolla.

Kaapo on kasvanut terhakasta pennusta hieman araksi, mutta kuitenkin erittäin ihmisrakkaaksi aikuiseksi koiraksi. Lapsista Kaapo pitää erityisesti kunhan niitä ei ole kerralla liikaa.

Kaapon kanssa on helppo elää. Se on kotitarpeiksi koulutettu eli sen kanssa voi mukvasti liikkua missä tahansa. Veneet, autot, junat; Kaapo osaa matkustaa kaikissa.

Ruoalle tämä poika on ahne, eikä kotiin saa jättää sen ulottuville mitään syötävää jos ihmiset ovat poissa. Kaapo on jääkaappi- ja pakastinmurtojen asiantuntija. Kaapon lempilelut ovat köydet ja iso pallo.

Haluan vielä erikseen kiittää Rekku Rescuen porukkaa, erityisesti Outaa, Kaapon esimerkillisestä pikkupentuajan sijoittamisesta ja seurannasta. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin Kaapon emän omistajalle, Elinalle, joka
asiaan lähes valmistumattomana teki herkulesmaisen urotyön, jotta pennut saisivat elämälleen parhaan mahdollisen avun.

***

KUVAUS: Kaapo (ent. Nestori), Tara (ent. Elvira) ja Taavetti ovat 3 Siirin (ent. Cihara) pentua. Siiri sai myös kodin Rekku Rescuen kautta.