Neo

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Neo etsii kotia nartun kaverina omakotitalosta.

26.9.2019 Neo on hyskymix, ja pojalla onkin kovasti vetohaluja ja ulvominenkin hallussa. Sisällä Neo on rauhallinen ja rapsutuksia saisi jakaa taukoamatta, mutta ulkona Neo on innoissaan, mutta myös arahko uusille ympäristöille ja ihmisille, eikä oikein halua varsinkaan miesten kanssa tehdä lähempää tuttavuutta. Yksinolo uudessa paikassa on myös ainakin alkuunsa vierasta, ja Neo välillä ulisee ja ulvoskelee, käy koittamassa oveakin. Ajan kanssa ulvominen kuitenkin rauhottuu, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla alkuun aikaa, että yksinoloa voi harjoitella lyhyissä jaksoissa. Neo voi myös pissata sisälle yksinolon aikana. Neo etsii kotia leikkisän, samankokoisen nartun kaverina, sillä Neolla on aina ollut kaveri, ja ainoana koirana voi elämä olla vielä pelottavampaa, ja yksinollessa aika kuluu myös painileikeissä, ja ulvoskelu unohtuu. Pienemmistä koirista Neo ei välttämättä tykkää ja remmissä Neo voi rähjätä läheltä ohittaville koirille. Neo vaatii vielä koulutusta ja kodissa olisikin hyvä olla kokemusta husky-tyyppisistä koirista ja kiinnostusta harrastaa koiran kanssa. Neo on ollut sisäkoirana, ja tutun ihmisen kanssa lähekkäin kotona oleminen on pojalle mieleen. Neo painaa 20 kg. Neo on sijaiskodissa Hämeenlinnassa, mihin poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 12-18

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.