Nenna (nyk. Jedi)

Lisätty sivulle: 2013-08-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nenna (nyk. Jedi)
8/2013 Nenna sai kodin Klaukkalasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.10.2013 Terveisiä “Nennalta” Klaukkalasta. Kaikki on mennyt oikein mukavasti. Nennalle vaihdettiin nimeksi Jedi, Star Warsin mukaisesti. Jedi oli kovin arka uuteen kotiin tullessa. Kovasti olemme tehneet töitä, jotta Jedi saisi itsevarmuutta ja rohkeutta. Ja onhan Jedistä kehkeytynyt aikamoinen veijari. Sohvatyynyt ovat saaneet kyytiä ja matot saivat väistyä lattialta Jedin pienen pisuvimman takia. :)

***

Narttupentu, synt. 25.4.2013, kotihoidossa Somerniemellä/Somero

12.8.2013 Lisätty uusia kuvia. Nenna on kooltaan n. 35cm ja 10kg.

8.8.2013 Matkasin tänne hoitopaikkaan 7.8. siskoni Neelan kanssa ja heti oltiin kuin kotona. Juostiin 3 h sitten pitikin mennä nukkumaan ja syömään, uni tulikin melkein heti. Kun kello soi 3.30 oltiin jo virtaa täynnä ja pisut tehtiin hienosti ulos. Olen ihan himpun verran ujompi siskoani mutta kyllä minä tästä kunhan olen ollut toisenkin yön täällä hoitopaikassa. Illalla tutustuttiin yhteen isoon tyttö koiraan se meijän kanssa leikki pihalla mutta palloa ei meille antanut vaikka kuinka yritettiin sitä siltä viedä. Koiraa puhun hienosti, muhun voi tulla tutustumaan tänne hoitopaikkaan joten tervetuloa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Kulukorvaus pentukoirasta on 200 euroa.