Nemo

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Sekarotuinen Nemo etsii kotia ainoana koirana lapsettomasta kodista.

15.9.2019 Nemo on iloinen ja ystävällinen, ja osaa koirien hyviä tapoja monenlaisia, kuten peruskäskyjä, hihnakäyttäytymistä, yksinoloa ja julkisilla kulkemista. Nemo kaipaa uudelta omistajaltaan kuitenkin koirakokemusta ja harjoittelua varsinkin kynsienleikkuuseen ja muihin hoitotoimenpiteisiin, sillä näitä Nemolle ei ole opetettu, ja Nemon mielestä ovat täysin kamalia. Myös Nemon ruokintaan ja kuntoon tulee uuden omistajan panostaa. Nemo osaa availla ovia ja saattaa tutkailla pöydänantimia yksinollessaan, mutta ei tuhoa tai ahdistu. Nemo on asunut ainoana lemmikkinä, ja varminta olisi myös jatkossa, ettei samassa taloudessa asu muita eläimiä. Toisten koirien kanssa Nemo saattaa tulla kohdatessa toimeen tai sitten ei, mutta remmissä ohittaminen sujuu ongelmitta kyllä. Nemon roduista löytyy mm. napolinmastiffia, tosin poika on jäänyt vain reilu 20 kiloiseksi. Nemo on sijaiskodissa Tampereella, minne Nemoon pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 12-18

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.