Nemia

Lisätty sivulle: 2011-09-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nemia
2012/alkuvuosi Nemia sai oman kodin

***

Narttupentu, noin 6kk, kotihoidossa Nokialla

30.12.2011 kuulumisia kotihoidosta: Terppa taas kaikille! Tässä kun on tapahtunu paljon kaikenmoista, niin päätin taas tiedotella ittestäni.

Mä etsin yhä sitä omaa kotia. Ihan kivaa täällä hoidossakin on. Välillä mä kuulemma koettelen hoitajien hermoja, kun mussa on jotain energiaa. Onneksi mä osaan purkaa sitä oikeisiin asioihin, kuten leluihin. Mulla on täällä paljon leluja joista mä tykkään. On kivaa kun noi hoitajat leikkii mun kanssa, mutta osaan mä leikkiä ihan yksinkin :)

Me käytiin jouluna jossain kivassa paikassa, jota kutsutaan mökiksi. Siellä mun ei tarvinnutkaan pitää hihnaa, vaan mä sain juosta ja haistella ihan missä ite tykkäsin. En mä kyllä kauaks halunnu mennä noista ihmisistä ja musta oli aina valtavan kivaa juosta täysiä niitten luokse hakeen nameja ja rapsutuksia kun ne kutsu. Ei mua kuulemma kuitenkaan ihan kaupungissa uskaltais vapaana pitää. Jouluherkut mulle maistu tosi hyvin, eikä mun mahaa haitannu joulupukilta tullut aitoluukaan. Se oli hyvää!

Sitten eilen toi mun hoitaja kertoi, että mä jouduin töihin ja se pakkas mut autoon. Me ajettiin semmoiseen kauppaan, jossa oli kauheesti kaikkia eläimille tarkotettuja juttuja ja mä sain poseerata siellä! Vieraat ihmiset kävi mua rapsuttelemassa ja toi hoitaja sano niille että mä olen maskottikoira. Oli se mikä tahansa, niin kivaa touhua se oli. Kaikki ihmiset on musta kauhean kivoja. Vähän mä meinaan niiden syliin hyppiä kyllä, että siinä mua tarvii vielä opastaa. Tuo kuva jossa mulla on punainen huivi, on sieltä paikasta! Yksin mä olen ollut silleen maksimissaan tunnin, mutta en mä koskaan oo täällä jaksanu perään huudella.

8.12.11 kuulumisia kotihoidosta: Tervehdys! Olen Nemia, tämmöinen alle puolivuotias ipana. Hoitaja kehuu meikäläistä kovin reippaaksi pennuksi. Tykkään kovasti ihmisistä, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Isompien lapsienkin kanssa saattaisin sopia saman katon alle, mutta ihan pikkuiset voin vahingossa “jyrätä”. Pyrin tekemään pissit ja kakat ulos, mutta vahinkoja edelleen sattuu. Hihnassa kulkemista mun kanssa täytyy vielä opetella, mutta kovin reippaasti mä siinä eteenpäin menen :)

Hoitopaikassa on mua isompi narttukoira, jota mä kunnioitan. Se on vähän nuiva-akka ja mä vähän jännitän kun se komentaa. Mua kävi moikkaamassa semmoinen Rekkujen kautta kodin saanut Roxie-koira ja sen kanssa mä tykkäsin kovasti painia. Eli mun tulevassa kodissa voisi olla kiva koirakaverikin venailemassa. Hoitaja on ristinyt mut vauhtimakkaraksi. Olen kuulemma vähän pönäkkä vartaloltani ja epäilevät että jotain noutajaa saattaisin sisältää. Mutta mistä meistä koskaan tietää.

Olen nyt korkeudeltani semmoinen pikkusen alta polvenkorkuinen ja hoitaja meinaa ettei musta ihan hirvittävän korkeeta kasva. Energiaa mussa riittää ja tykkään kovasti leikkiä kaikenmoisilla leluilla. Yksin ja ihmisen kanssa. Mulle kelpaa myös pitkätkin lenkit :) Hoitaja sanookin, että mä olen vähän semmoinen hyväntahtoinen hölmö. Me ollaan alettu opetella semmoista käskyä kun istu. Pikkuhiljaa se alkaa sujuun, varsinkin kun siitä saa namin. Nameista mä tykkään :) Kyllä mun kanssa saa kuulemma töitä vielä tehdä, mutta ihan kiva koiranalku mä olen.

Vähän mä meinaan välillä haukkua, kun joku kulkee rapussa, mutta toi hoitotäti meinaa että saattasin oppia oleen aika hiljaakin. Ihan yksin mä en ole vielä pitkiä aikoja ollut, mutta muutaman lyhyen pätkän aikana oon aika hiljanen kaveri. Mua saa tulla kattomaan tänne hoitajan luokse Nokialle.

5.12.2011 5kk ikäinen Nemia saapui kotihoitoon Nokialle.

30.10.2011 Nemia 3 kk etsii kotia Kohtla-Järven koiratarhalla.

Olen Nemia ja olen n. 3 kk vanha koiraneiti. Etsin kotia tositarkoituksella. Minut on löydetty, eikä ainakaan vielä kukaan ole minua kaipaillut. Minulle on sanottu, että minusta voisi kasvaa iso tyttö. Minulla on hauska, valkoinen hännänpää. En ole vielä sisäsiisti ja hihnakävelykin on opettelematta ja toivoisinkin löytäväni ihmisen, joka minulle näitä jaksaisi opettaa. Etsin kotia, jossa on myös aikaisempaa koirakokemusta sekä mielenkiintoa puuhastella kanssani.

Luovutusmaksu Nemiasta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen.