Nelly

Lisätty sivulle: 2008-10-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nelly
24.10.2008 Nelly sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

12.11.2008 Terveiset täältä Niipperistä! Hihnassa kulkeminen sujuu jo paremmin paitsi jos koiria tulee vastaan. Pientä vahtimisviettiä havaittavissa. Rokotukset on käyty ottamassa. Kiitos vielä ihanasta koirasta!

***

5.10.2008 Nelly on noin 1-vuotias narttukoira Pärnun tarhalla.

Nelly on tarhan perimmäisessä kopissa todella “eksyneen” oloisena. Tyttö selvästi ihmettelee joutumistaan tarhalle omasta kodistaan. Poissa on tutut ihmiset ja turvallinen kotiympäristö.

Nelly heiluttaa minulle häntäänsä mutta selvasti hiukan arastelee kun lähestyn sen koppia. Polvistuessani tytön eteen tulee se kuitenkin ystävällisesti minua vastaan ja on todella onnellinen saadessaan ihmisen luokseen.
Lähdemme lenkille ja Nellyllä selvästi riittää virtaa ketjussa seisoskelun jälkeen. Tyttö vetää hihnassa mutta sitä on helppo hallita sillä säkäkorkeutta Nellyllä on vain vaivaiset 50-55 senttimetriä.

Pikkuhiljaa Nellyn meno rauhoittuu ja siihen saa todella hyvin kontaktia. Nelly tarkkailee ihmistä ja pysähtyessäni myös tyttö seisahtuu ja kääntää kysyvästi katseensa minuun.
Toisiin koiriin Nelly suhtautuu varovaisesti mutta ystävällisesti. Toisen narttukoiran kanssa se olisi mielellään laittanut leikiksi.

Kun palautan Nellyn ketjun päähän jää se itkemään perääni, tyttö selvästi leimaantuu hyvin nopeasti tapaamaansa ihmiseen.

Nelly on erittäin iloinen koira ja se kaipaa selvästi aktiivista kotia. Nellystä joku onnellinen saa oivan harrastuskaverin itselleen!

Nelly luovutetaan uuteen kotiinsa mikrosirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi.
Kulukorvaus 150 euroa.

2.10.2008 Nelly otettiin aikoinaan pentuna Pärnun tarhalta uuteen kotiin, mutta nyt tyttö palautettiin takaisin tarhalle sillä sen omistaja muutti ulkomaille. Nelly on siis jälleen tarhalla.