Nelli

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

06.03.2020 Nelli sai kodin

***

Kuulumisia kodista:

10.3.2020 Hyvin me Nellin kanssa täällä pärjätään. Iloinen ja touhukas se on ja syö hyvin ja osaa käyttäytyä taluttaessa ja sisällä. Minun vieressä sängyssä nukkuu yöt oikein hyvin, ihan kupeessa kiinni aamuun asti. Klo 6.00 heräillään ja sitten käydään pisut ja kakat tekemässä pikaisesti (hän on nopea tässä), niin sitten jatkaa nokosia takkahuoneen tuolilla, Matin teddytakin sisällä. On siihen ihastunut. Omalla petillä sitten välillä pitkin päivää kyllä käy kuopsuttelemassa ja loikoilemassa. On se kyllä niiiiiin ihana pikkuinen ja hyvä vahtikoirakin vielä! Jos vain askeleita kuuleekin, niin kaikki haukkuu, paitsi minua. Täällä kun on tuota piha-aluetta reilusti, niin siellä on paljon tutkimista. Naapurin mäyris ja labbis kyllä kanssa ihmettelee uusia “sähköpostia” tienohessa, ja kyllä Nellikin on tohkeissaan. Hevosia haukkui tarhaan alkuun, mutta nyt vain haukahtaa, että täällä ollaan.
Päivät ovat nyt taas ihan erilaisia, kun on koira talossa. Katselin, että heinäkuussa on Nellin nimipäivätkin. Taidanpa pitää oikein “gardenpartyt” kun meidän osuvat talveen ja syksyyn. Sellaiset “kello
5:n teet”-kutsut sopisivat mielestäni mainiosti!

Kaikkea hyvää teille sinne ja tassulliset terveiset meiltä kaikilta!

tv: Nelli ja Kotolaiset

21.2.2020 Nelli on kaniinimäyräkoira, joka etsii omaa kotia perheestä, jossa ei olisi pieniä lapsia ja saisi olla joko ainoana koirana tai jossa olisi korkeintaan samankokoinen lempeä uros. Nelli pelkää toisia koiria, kissoja ja muita lemmikeitä jahtaa. Nelli voi haukkua yksin ollessaan, ja paras koti olisi muualla kuin kerrostalossa. Nelli on kuitenkin hyvin kiltti ja antaa ihmisen käsitellä, ja tutustuu kyllä ilolla uusiin ihmisiin. Remmissä toisille koirille Nelli haukkuu, voi koittaa paeta tai näyttää hampaita lähelle tuleville koirille ja koittaa karkottaa ne nappailemalla ilmaa, joten uuden omistajan täytyy osata Nelliä hihnassa hallita ja opettaa ohittamista pelotta. Nelli on sijaiskodissa Hattulassa.