Nelli

Lisätty sivulle: 2012-05-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nelli
05.11.2012 Nelli sai kodin Kotkasta

***

Steriloitu, narttukoira, noin 2v.

22.9.2012 Nellille lisätty uusia kuvia, kesä hoitopaikassa on tehnyt ihmeitä ja Nellin turkki on todella kaunis ja kiiltävä.

12.7.2012 Nelli on vielä aika tottumaton mm. autoihin ja polkupyöriin, ja ihmisetkin vielä vähän kummastuttaa, mutta Nelli on kuitenkin ystävällinen koiratyttö, joka tarvitsisi omistajaltaan rohkausua ja pitkäjänteisyyttä opettaa tyttö arjen kummallisuuksiin.

2.5.2012 Nelli etsii sisaruksineen uutta kotia omistajansa muuton vuoksi. Nelli on sirorakenteinen laika-mix, n. 20kg. Nelli on sisaruksista seurallisin ja se on hyvin ystävällinen ja ihmisrakas. Tämä sisarusparvi on elänyt elämänsä ketjussa ulkona, eikä ole oikein oppinut sisällä olemaan. Ihanteellisin kotivaihtoehto olisikin paikka maalla tai muuten rauhalliselta asuinalueelta, missä saisi viettää paljon aikaa omalla pihalla omistajan kanssa yhdessä puuhastellen.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.