Neiti Pluto (nyk. Prixie)

Lisätty sivulle: 2010-10-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Neiti Pluto (nyk. Prixie)
17.12.2010 Neiti Pluto nyk. Prixie sai kodin Paraisilta

***

Kuulumisia kodista:

4.1.2011 Heips, Meillä menee oikein hyvin :) ensinmäiset päivät oli vähän hankalia mut nyt sujuu jo oikein kivasti :) Neiti on tottunut hyvin uuteen elämään :) Hevoset on vähän pelottavia vielä mut kyllä se siitä. Ihan hyvä vaan ettei hän juokse niitten jaloissa :) Lenkit menee jo paremmin nyt uskallaan jopa haistella vähän. Jotkut autot, pyöröiliät ja pienet koirat on vielä vähän pelottavia mut muuten ei vedä hihnassa olenkaan ja kävele tosi nätisti :) Palelee helposti kun on näin kylmää vaikka hänellä on takki päällä. Ollaan oltu tutustumaan toiseen koiraan ja luulen että neiti on vähän rakastunut häneen.

Ensinmäinen yö oli kamla, ja luulin jo että täst ei tuu mittään, mut nyt hän nukkuu koko yön omalla “sängyssä” tai mun sängyn vierssä matolla :) ja täysin sisäsiistejä ollaan :) Hyppää kyllä vähäsen kun innostuu liikaa ja siirtää kaikki mun tavarat ympäri kämppää. :) Tosi kiltti hän on ollut ja mä uskon että saan hänestä tosin hienon koiran. Mun pikku velin mieltä “pluto” oli poika koiran nimi niin hän kutsuu hänet prixieksi, ja se on tarttunut meille muille kans, niin hän on nykyään “Prixie” :) Neiti nukkuu jo, tietää varmaan että huomenna on aikainen herätys :)

***

Naaras, noin 3kk

6.11.2010 Kuulumisia kotihoidosta: Pluto on nyt viikon asustellut meillä odotellen sitä oikeaa kotia. Pluto on reipas, mutta melko arka tyttö. Ensin kaikkia uusia asioita aristelee, sitten niitä pitääkin mennä uteliaana tutkimaan. Ensin vieraat haukutaan ja sitten jo pyydetäänkin hienovaraisesti rapsutuksia. Plutolla menee aina jonkinaikaa luottamuksen löytämiseen. Lenkit sujuvat hyvin. Ehkä hieman hitaasti, kun kaikkia hajuja pitää tutkia ja asioita ihmetellä. Autossa matkustaa kiltisti, eikä ole voinut pahoin. Pluto on oikea halinalle, nauttii silityksistä ja huomiosta.

Sisäsiisteyttä kokoajan opetellaan. Ruoka maistuu hyvin ja pluto onkin ruvennut näyttämään “koiralta” eikä myöskään horjahtele enää kävellessään. Kynnet antaa kiltisti leikata ja pesulla antoi itsensä pestä ilman vastalauseita. Pluto kaipaa kotia jossa on hellyyttä ja kuria oikeasssa suhteessa. Muuten vallattomasta vauvasta tulee kuriton teini. :) Haukkuu välillä innostuessaan ja huomiota saadakseen. Kerrostalossa saattaa kuulua liikaa haukuttavia ääniä jotka saattavat aiheuttaa turhaa levottomuutta. Terv. Pluton hoitokotilaiset :)

30.10.2010 Neiti Pluton varaus peruuntui. Neiti Pluto saapui Suomeen kotihoitoon Nurmijärvelle yhdessä Lizka-veljensä kanssa. Pluto on hieman arka ja tukeutuu hoitopaikassa paljon veljeensä. Pluto on alkanut opetella normaalin kotikoiran arkea, mutta ei vielä ole sisäsiisti, eikä osaa kulkea hihnassa.

11.10.2010 Neiti Pluto odottaa kotia Raplamaan hoitokodissa.

Neiti Pluto on otettu hoitopaikkaan nälkiintyneenä kuuden muun pennun kanssa kahden kuukauden ikäisenä. Pennut ovat toipuneet ja viettävät aikaa hoitopaikassa yhdessä muiden pentujen kanssa. Pluto on iältään 3 kuukautta ja siitä kasvaa keskikokoinen. Rotuperimästä saattaa löytyä dobermannia ulkonäön perusteella. Neiti Pluto etsii aktiivista kotia, jossa on koirakokemusta ennestään sekä kodissa ollaan valmiita harrastamaan neidin kanssa. Pluto on sosiaalinen koiraneiti, joka on tottunut hoitopaikassa muihin koiriin sekä lapsiin.

Neiti Pluto luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus Plutosta on 200 euroa. Pluto tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.